Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 6 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

OMG! In oktober kun je voor 10 euro een weekendje weg

De zomer is helaas voorbij, maar dat betekent niet dat we geen vakantie kunnen vieren! Hotelketen easyHotel bestaat in oktober 10 jaar en dat betekent dat ze uitpakken met de grote birthday booking deal. En geloof ons, dat wil je. Voor 10 euro per nacht (per persoon) kan je slapen in een van de easyHotel vestigingen in de Benelux. Hoe tof is dat?

Goedkoop weekendje weg

Misschien herken je de naam easyHotels wel. Het valt namelijk onder easyGroup, waar ook budgetvliegtuigmaatschappij easyJet onder valt. Het concept van de hotels is simpel: de keten staat niet voor een luxe giftshop of een uitgebreid ontbijt, maar wél voor lekker slapen, een fijne douche en het maken van herinneringen. Ook het logo van de hotelketen is met zijn wit-oranje kleur vergelijkbaar met de vliegtuigmaatschappij.

weekend weg
pexels

10 euro

Normaal gesproken zijn de kamers in een Easyhotel al niet zo duur, maar het is in oktober helemaal feest. Tijdens deze feestmaand kun je kiezen uit 7 deelnemende locaties in de Benelux en betaal je dus 10 euro, per persoon, per nacht. Wil je gebruik maken van deze actie tijdens het boeken vul dan de code HAPPYBIRTHDAY in.

Op deze manier wil easyHotel na de pandemie een stedentrip weer mogelijk maken voor iedereen die er graag even een weekend tussenuit wil.

Met wie ga jij een weekendje weg?

*Let wel: de prijs van 10 euro per persoon per nacht is beschikbaar voor alle kamertypes met een minumum van 20 euro (small, double, twin, superior). Familiekamers hebben een minimumprijs van 30 euro (triple, quad, quintiple).

Volgens je sterrenbeeld ben jij deze persoon op vakantie