Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 6 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Victoria’s Secret opent eindelijk een winkel in hartje Amsterdam!

Hier zullen wat vrouwen op gewacht hebben: een échte Victoria’s Secret-winkel in Amsterdam. Er bestaat natuurlijk al een winkel in de IJpassage op Amsterdam Centraal en er zit er ook een op Schiphol, maar hier kan je grotendeels alleen maar accessoires kopen. Ook leuk, maar voor het echte werk moet je toch online winkelen. Dat is verleden tijd, want op 7 oktober (zo snel al!) opent de winkel in Amsterdam!

Dat wordt rennen.

Victoria’s Secret in Nederland

Nu kan je als lingerie-liefhebber al naar Leidschendam voor de Victoria’s Secret winkel, maar hoe fijn is het dat je straks ook gewoon kunt binnenlopen tijdens je shopsessie in Amsterdam. De megastore komt te zitten in een prachtig historisch pand in het centrum, op het Koningsplein. Daar loop je dus zo langs!

De winkel verkoopt naast accessoires en telefoonhoesjes dus ook álle lingerie. De nieuwe locatie krijgt ook speciale Bra Fit Experts die jou kunnen opmeten en adviseren. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te raden of iets jou wel past. De opening op donderdag 7 oktober is morgen al (!) dat betekent dat je niet lang meer hoeft te wachten. Met wie ga jij de nieuwe winkel bekijken?

New kid in town: beautymerk Morphe opent haar deuren in hartje Amsterdam