Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 1 jun 2016
Leestijd: 3 minuten

10 redenen waarom je a.s.a.p een Tweelingen-man aan de haak moet slaan

Wij gelovig heilig in wat de sterren ons vertellen, ook wat betreft mannen. De Tweelingen-man staat bekend om zijn wispelturige karakter wat hem des te interessanter maakt voor veel vrouwen. Geloof ons, deze negen andere dingen gaan je overhalen om alleen nog maar met een Tweelingen-man te daten:

1. Tweelingen zijn niet bang om te zeggen wat ze denken

En zullen daarom daadwerkelijk zeggen wat ze denken. Ze hebben ook een gruwelijk hekel aan roddels, wat dan wel weer jammer is voor vrouwen. Als je een probleem hebt met je vriendin zal hij je ´geroddel´ ook afwimpelen met: ´Wees eerlijk tegen haar, zeg het gewoon!´ En dat is best wel verfrissend.

2. Tweelingen zijn altijd op zoek naar avontuur

Ze zijn altijd in voor iets leuks en het maakt ze eigenlijk niet uit wat. Hun interesse is zó breed dat ze desnoods met jou die ene winkel aan de andere kant van het land gaan bezoeken. En ook tussen de lakens houdt hun fantasie niet op.

3. Tweelingen zijn niet makkelijk vast te pinnen

Als je een Tweelingen-man weet te veroveren en hij bij je blijft, is dat omdat hij bij je wíl zijn en niet omdat hij je ´nodig´ heeft. Je kan daarom zeggen dat je je enigszins vereerd mag voelen als hij voor jou kiest. Hij is namelijk niet door elke vrouw vast te pinnen.

4. Tweelingen zijn intelligent

De Tweelingen-man bezit over een intelligentie die andere sterrenbeelden niet hebben. De intelligentie van de Tweelingen gaat namelijk dieper. Ze weten binnen enkele momenten in te schatten wie écht is en wie nep. Goede one-liners en sarcastische grappen zijn zijn specialiteit en dat is gruwelijk aantrekkelijk.

5. Tweelingen zullen je altijd blijven verrassen

Overal en continu. Zelfs na jarenlang met een Tweelingen-man te zijn kunnen ze je élk moment weer verrassen. Never a dull moment.

6. Tweelingen hebben niet continu aandacht nodig

Jaloezie is niet iets waar ze om bekend staan. Ze zullen je de ruimte geven om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn. Hij zal je stimuleren om met je vriendinnen, familie en studie bezig te zijn. En dit doet hij állemaal uit en met liefde.

7. Tweelingen zullen nooit dezelfde tactiek gebruiken

Oftewel: ze gaan je niet fucken om je maar te fucken. Ze zijn verbaal ontzettend sterk waardoor je, zoals elke vrouw graag doet, uitgebreid zal praten na een ruzie.

8. Tweelingen zijn hun exen allang vergeten

Het voordeel hiervan hoeven we niet uit te leggen dachten we zo. Maar hierbij alsnog; hij zal nooit aan zijn ex denken als hij met je in bed ligt, je nooit vergelijken met zijn ex en zijn ex nooit missen. Waarom? Hij is haar állang vergeten. Zalig.

9. Tweelingen geven hun geld uit aan ervaringen

Want ze vinden het totaal niet zonde om hun geld uit te geven om nieuwe herinneringen met jou te maken. Grote reizen of heerlijke etentjes, ze vinden het allemaal geweldig zolang het een ervaring is. En dat is stiekem veel romantischer dan wéér een kettinkje of een armbandje. Ga maar alvast pochen bij je vriendinnen met je ballonvaart, etentje op het vuurtoreneiland of week detoxen in Thailand. Hij regelt het.

10. Tweelingen zien de wereld anders dan de rest

Tweelingen-mannen zien het leven als een feestje en ook een beetje als een spel, in de goede zin. En door deze onbevangenheid ziet hij het leven minder zwaar en anders dan alle andere sterrenbeelden. Hij zal je een nieuwe blik op jullie wereld geven. Ahhhhw, heaven.

LEES OOK: OMFG! Dit is wat zijn horoscoop zegt over zijn penis