Omani McDaniels
Omani McDaniels Love & Seks 3 feb 2019
Leestijd: 4 minuten

OMFG! Dit is wat zijn horoscoop zegt over zijn penis

Je horoscoop is een fijne gids als het gaat om de juiste partner zoeken. Je wilt iemand die goed voor je is, lief voor je is en als het even kan ook heel aantrekkelijk is. Maar als vrouw weet je pas echt of hij voldoet aan het volledige plaatje als je hem ook zonder broek hebt gezien. Hiermee geven wij je een indicatie van wat je te wachten staat. Kortom: wat zit er nou eigenlijk in zijn broek?

Ram

De Ram staat bekend om een prikpik. Voor de niet-kenners onder ons, is een prikpik lang en dun. Deze prikt eerder tegen je baarmoeder, dan dat hij je wanden streelt. Niet alle vrouwen houden hier evenveel van. Gelukkig maakt hij het goed met veel aandacht eromheen, want Rammen zijn veroveraars.
Seksuele matches: Leeuw, Weegschaal, Tweeling, Schorpioen

Stier

De Stier staat bekend om een korte dikke. Als je lengte wil, is een Stier niet de man voor jou. Voor dikte daarentegen ben je bij een Stier aan het juiste adres. Hij kan er gelukkig wel wat mee, maar je zult het misschien een paar keer moeten doen. Hij houdt het niet altijd even lang vol.
Seksuele matches: Schorpioen, Kreeft, Maagd, Steenbok

Tweeling

De Tweeling is geen pronker, maar een groeier. Als je hem in slappe toestand ziet, schrik niet. Je zult niet bepaald onder de indruk zijn, maar wacht maar tot hij opgewonden is. Grote kans dat hij iets boven gemiddeld is en fantastische moves heeft.
Seksuele matches: Ram, Tweeling, Boogschutter, Waterman

Kreeft

De kreeft heeft een gemiddelde penis of misschien zelfs aan de kleine kant. Maar hij is geproportioneerd, symmetrisch en waanzinnig. Bij hem gaat het niet om de grootte, het gaat om de actie. En hij is de Vin Diesel van penissen.
Seksuele matches: Stier, Leeuw, Steenbok, Vissen

Leeuw

Leeuwen zijn de grote jongens. Zij maken graag indruk op je met hun goed gevulde onderbroeken. Het zijn ook haantjes in bed, zorg daarom dat ze ook aan jou denken tussen de lakens.
Seksuele matches: Schorpioen, Ram, Boogschutter, Leeuw

Maagd

Maagden hebben de perfecte penis. Puur genieten met deze bovengemiddelde, rechte kanjer. En hij heeft energie voor tien. Laat de Maagd niet gaan, want hij zal jou plezieren zoals je nog nooit geplezierd bent.
Seksuele matches: Stier, Weegschaal, Vissen, Steenbok

Weegschaal

De Weegschaal is een schuine lover. Bij sommigen een beetje naar links, anderen een beetje naar rechts. Maar dat hoeft niet altijd verkeerd te zijn. Bij sommige mannen heb je ook een kromming vlak voor de eikel waardoor ze de G-spot precies raken.
Seksuele matches: Ram, Tweeling, Leeuw, Boogschutter

Schorpioen

Dit zijn de joekels. Lang, dik, recht en een beetje angstaanjagend. Pas op voor de schorpioenen dames, even rustig ademhalen voor je opstapt.
Seksuele matches: Stier, Leeuw, Schorpioen, Vissen

Boogschutter

Boogschutters zijn niet groot en niet klein. Niet super indrukwekkend, maar je zal er ook niet per se over klagen. Het zijn zeker niet de grootste gevers, laat ze niet vergeten dat jij klaarkomen ook leuk vindt. Het zijn emotionele penissen en dat zul je merken. Ze kunnen erg snel van blije penissen, naar slappe penissen gaan.
Seksuele matches: Leeuw, Ram, Tweeling, Waterman

Steenbok

De enthousiasteling. Let erop dat hij niet in zijn broek komt voordat de vrijpartij nog moet beginnen. Hij heeft een gemiddelde penis, maar zal jou altijd het gevoel geven dat je geweldige skills hebt, doordat hij zo snel komt. Tip: des te langer je met hem blijft, des te langer hij het volhoudt.
Seksuele matches: Kreeft, Stier, Steenbok, Maagd, Schorpioen

Waterman

Hoewel de Waterman een bovengemiddelde penis heeft, zijn zijn gevoelens er direct mee verbonden. En helaas heeft de Waterman erg veel gevoelens. Zorg dat je de juiste sfeer creëert, want hij moet zich goed blijven voelen. Want als hij zich goed voelt, dan voel jij je ook goed. Mijn god, wat voel jij je dan goed.
Seksuele matches: Tweeling, Waterman, Boogschutter, Maagd

Vissen

De kleintjes van de groep. Qua grootte is er niets om over naar huis te schrijven, maar wat doen ze toch hun best om dat te compenseren. Je zult op alle andere vlakken gelukkig zijn, tijdens de seks met Vissen. Grootte is niet alles en dat bewijzen Vissen graag.
Seksuele matches: Schorpioen, Kreeft, Maagd, Weegschaal

LEES OOK: Als een man deze 8 dingen doet in bed weet je zeker dat hij je goed vindt

Puckermob