Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 15 jan 2019

Als een man deze 8 dingen doet in bed weet je zeker dat hij je goed vindt

Hij kreunt en roept je naam, maar soms vraag je je toch af hoe je het er eigenlijk van af brengt tussen de lakens. Hoe weet je nou of hij de seks écht lekker vond? Simpel, als hij deze acht dingen doet, kun je jezelf zeker tot seksgodin benoemen.

1. Hij durft de controle aan jou over te laten

Als de cowgirl zijn favoriete standje is, dan weet je dat hij jouw moves fantastisch vindt. Hij laat je namelijk niet voor niets bovenop hem zitten. Hij geeft de controle weg en dat zou hij echt niet doen als hij niet zou denken dat jij hem een heerlijke tijd kan bezorgen.

2. Hij zegt hoe lekker je bent

Hij windt er geen doekjes om om je te laten weten hoe heerlijk hij jou en je lichaam vindt. Hij fluistert zachtjes in je oor – nadat hij er even in bijt – hoe geil hij je vindt. En hoe opgewonden hij van je raakt. Of hij pakt je tijdens de daad vast, kijkt in je ogen en zegt: ‘Jezus, wat is dit lekker’.

3. Hij laat al zijn remmen losgaan

Hij laat het niet bij de missionarishouding. Nee, hij laat je alle hoeken van het bed zien. Of van de kamer. Hij vindt het heerlijk om nieuwe dingen met je uit te proberen en jou een beetje te plagen. Met zijn tong om je tepel draaien bijvoorbeeld en er toch maar niet in bijten. Of de binnenkant je dijbenen kussen en strelen tot je he-le-maal gek wordt. Hij zal ook eerder praten als hij de seks lekker vindt. Van dirty talk wordt het nog intiemer. Ook zal hij eerder zijn fantasieën delen als hij denkt dat jij die wel eens werkelijkheid kan laten worden.

4. Hij vraagt of je door wil gaan

Een simpel ‘ga door’ is soms de enige aanmoediging die je nodig hebt.

5. Als hij vloekt

Tenzij hij zijn toompje heeft gescheurd en het ineens uitschreeuwt van de pijn, kun je ervan uit gaan dat hij vloekt omdat hij het godsgruwelijk lekker vindt. You go girl.

6. Zijn ademhaling versnelt

Als zijn ademhaling regelmatig versnelt weet je dat hij geniet. Je kunt precies horen aan hoe hij ademhaalt hoe opgewonden hij is. En ook of hij wil dat je doorgaat of dat je misschien beter een andere move kunt proberen. Als hij ineens stil valt bijvoorbeeld.

7. Hij stelt zijn hoogtepunt uit of hij wil meteen nog een keer

Afhankelijk van het type man dat je te pakken hebt, probeert hij zijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Of hij wil ogenblikkelijk nog een keer nadat jullie hijgend in elkaars armen vallen. Hij wil meer, meer, meer. Én hij wil dat jij het lekker hebt. Ja, hoe lang hij erover doet is een indicatie van hoe geweldig hij het vindt.

8. De nabeschouwing is goed

Na afloop wil hij niet meteen slapen of opstaan. Nee, liever wil hij nog even blijven liggen. Hij zegt dat hij het fijn vond en vraagt wat jij het lekkerst vindt. Samen streven jullie naar nóg betere seks.

LEES OOK: 6 dingen waar hij ons he-le-maal gek mee maakt tussen de lakens deel 2

Reageer op artikel:
Als een man deze 8 dingen doet in bed weet je zeker dat hij je goed vindt
Sluiten