Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 4 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

6 dingen waar hij hetero vrouwen he-le-maal gek mee maakt tussen de lakens deel 2

Klaar voor deel twee? Ze zeggen wel eens: kleine gebaren hebben een grote betekenis. En datzelfde geldt voor seks. Dan gaat het namelijk om de kleine dingen die hij met ons doet tussen de lakens, wat een vrouw tot ongekende hoogte brengt. In deel één noemden we al zes dingen die het verlangen alleen maar groter maken. Nu is het tijd voor deel twee, dat nóg heter is.

1. Als hij rondjes rondom je tepel draait met zijn tong

De tepels van een vrouw zijn ontzettend gevoelig. Natuurlijk verschilt dit per vrouw, maar over het algemeen worden vrouwen opgewonden door stimulatie van haar tepels. Een man die er zachtjes over wrijft, met zijn tong rondjes rondom je tepels draait om je te plagen, of zelfs stiekem bijt.. rrrrr…

2. Wanneer hij de binnenkant van je dijbenen streelt en kust

Hij weet precies waar jouw gevoelige plekje zit maar hij laat je er naar verlangen en doet er daarom alles aan om nét dat ene plekje niet te raken. Hij streelt en kust je bij je dijbenen, steeds dichterbij. En jij? Jij wordt he-le-maal gek. Uiteindelijk wordt het wachten echt wel beloond.

3. Wanneer hij met zijn tong van boven naar beneden gaat

Hij begint met kussen in je nek, langs je kaaklijn, je hals, je borsten, steeds verder naar beneden. Naar je navel, waar hij even blijft hangen en dan gaat hij nog verder door naar beneden. Jij kunt niet meer wachten en weet précies wat je te wachten staat. Eigenlijk wil je hem naar beneden duwen, maar juist het verlangen dat steeds groter wordt is ook erg fijn.

Een man die precies weet wat ‘ie moet doen

4. Als hij zijn hand om je hals vouwt

Hij pakt je vast en kijkt je doordringend aan. Jij kunt geen kant op. Hij behandelt je met respect, doet zachtjes maar tegelijkertijd laat hij zien hoe opgewonden jij hem maakt. Hij wil je, hij wil alles aan je. Hij wil jou bezitten, je opeisen en je naar het hoogste punt ooit brengen.

5. Wanneer hij je klem zet tegen de muur

Een man die de leiding neemt is gewoon hartstikke sexy. Je loopt nietsvermoedend door het huis, maar opeens pakt hij je vast en gooit hij je tegen de muur aan. Je kunt geen kant op. Je voelt zijn hete adem in je nek, en je knieën worden week. Je trilt van verlangen. Hij kijkt je aan en je wil hem, helemaal. Hij maakt je gek en er is geen lekkerder gevoel dan dat.

6. Als hij één van je zintuigen uitschakelt

Als je een zintuig uitschakelt worden je andere zintuigen versterkt. Als hij je blinddoekt en je op bed neerlegt word je hoe dan ook gevoeliger. Elke aanraking voelt heviger dan ooit tevoren. Je weet niet wat zijn volgende move is en juist dat maakt het extra spannend..