Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 3 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Redactietip: de beste series en films van Netflix #18

Het is bijna Moederdag en hoe leuk is het om samen met je lieve mama een filmpje te kijken? Plan er gelijke een heerlijke avondje van met de bittergarnituur en een wijntje. Voetjes omhoog en kijken maar naar de leukste films van Netflix om samen met je moeder te kijken.

De beste series en films van Netflix voor Moederdag

Het mooiste cadeau dat je voor Moederdag kunt geven is tijd. Spendeer de dag met haar en kijk meteen één van de volgende films:

Mothers Day

Vier moeders, vier verschillende verhalen, vier keer een dosis herkenbaarheid en humor. Zo heeft Jesse een ruzie met haar moeder die ze moet uitpraten, de geadopteerde Kristin arrangeert een ontmoeting met haar echte moeder, beleeft Miranda haar eerste Moederdag en Sandy moet haar kinderen voor het eerst delen met hun nieuwe stiefmoeder Tina.

Bad Moms

Moeder zijn is een baan op zich. Als de alleenstaande moeder Amy overspannen raakt besluit ze samen met twee andere verantwoordelijke mama’s he-le-maal los te gaan.

Fun Mom Dinner

In eerste instantie willen ze niets van elkaar weten. Hun enige gemeenschappelijke band bestaat uit hun kinderen die bij elkaar op de school zitten. Maar uiteindelijk belanden ze toch met zijn vieren bij elkaar voor een etentje en dat loopt toch snel heel anders af…

What To Expect When You’re Expecting

Er komt heel wat bij kijken wanneer je zwanger wordt en waarschijnlijk herkent je moeder zich hier ook wel in. Op een hilarische wijze krijgen we een kijkje in het leven van vier verschillende vrouwen die een kindje verwachten. Ouderschap is namelijk één gekkenhuis.

Working moms

Wanneer je net een kind hebt gekregen, is werken in combinatie met een baby heel lastig. Deze vrouwen weten er alles van en uiten al hun problemen via een moedersupportgroep.


Lees ook: Je kan vanaf nu dag en nacht een filmpje pakken met de meiden in deze bioscoop