Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Reizen 3 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

6 bestemmingen voor een geweldige moeder-dochter vakantie

Ze leerde je hoe je een echte vrouw werd, ze knuffelde je wanneer je op je veertiende een crush op iemand had maar dit niet wederzijds was en wijst je er nog elke dag op dat jij het meer dan waard bent om te doen wat jij wil. En met zo’n lief persoon, daar wil je het liefst elke dag wel mee op vakantie. Om je alvast een handje te helpen dit zijn de leukste bestemmingen om een moeder-dochter tripje te plannen.

Van beautytripjes tot echte relax vakanties, waar je ook heen gaat het wordt sowieso gezellig met je moeder erbij. Want eerlijk is eerlijk, soms schiet de tijd met je mama er nog weleens in. De perfecte kans om bij te kletsen en om herinneringen te maken die je nooit meer gaat vergeten.

6 bestemmingen voor een moeder-dochter vakantie om nooit te vergeten

Niets is leuker om met je moeder er gewoon even een weekje tussenuit te gaan. Of langer… Wat maakt jou het uit.

1. New York in de VS

De stad waar alles mogelijk is en dus ook om de leukste tijd samen te beleven. Grote kans dat je er nooit met jouw moeder bent geweest is en hoe leuk is het om met haar deze bruisende stad te ontdekken? Raadzaam om te overnachten in Brooklyn waarbij je de lekkerste koffietentjes ontdekt.

2. Boekarest in Roemenië

Je moeder is de liefste ooit en ze denkt vaak eerst aan anderen voordat ze aan zichzelf denkt. Hoe lief dat ook is, soms is het ook tijd om te ontspannen. Boekarest is niet alleen een leuke stad om te ontdekken, maar ze hebben er ook één van de gaafste spa’s ter wereld.

3. Disneyland in Parijs

Je bent nooit te oud voor Disneyland. Hoe leuk is het om met je moeder je kindertijd weer te herleven? Dus zet snel die Mickey Mouse oren op en plak er gelijk een weekendje Parijs aan vast.

4. Burano in Italië

Is jouw moeder een echte kookchef of kunnen de kook-skills stiekem nog wel een beetje bijgewerkt worden? Wat is er dan leuker om een kookcursus te volgen in het land waar de mensen weten hoe het moet. Zin in een vrolijk tripje? Dan wil je hierheen want het lijkt net alsof hier een regenboog aan kleuren is ontploft en het ligt ook nog eens naast Venetië.

5. Positano in Italië

Om bij Italië te blijven, Positano is een prachtige plek om te bezoeken met de belangrijkste vrouw in je leven. Je kunt hier heerlijk vertoeven in dit bijzondere dorp in de rotsen.

6. Tenerife in Spanje

Dit Spaanse eiland is echt geweldig voor wanneer je met je moeder wil genieten. Heerlijk met je voetjes in het zand om vervolgens de spannendste boeken weg te lezen. En laten we niet vergeten dat je er altijd een koud drankje aan je hand zit vastgeplakt.

Lees ook: Geweldig! Je kan nu tussen de wilde dieren wakker worden in deze lodge en dat is alles wat je wil in het leven