Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love & Seks 3 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Dans en proost samen met je lover! Een avondje uitgaan is namelijk goed voor jullie relatie

Drankje hier, dansje daar. Vaak gaat er wild aan toe tijdens een avondje stappen. Maar of je lover daar nu ook in het plaatje hoort? Nou juist wel dus, want uitgaan met je partner is goed voor jullie relatie. Proost daar maar eentje op met je vriend of vriendin.

Plan maar snel een avondje stappen met je partner, want grote kans dat dit alleen maar goed kan doen voor jullie relatie.

Waarom uitgaan met je lover goed is voor jullie relatie

Uitgaan is natuurlijk al super gezellig wanneer je met je vriendinnen gaat. Maar waag vooral een dansje met je partner, want om de volgende redenen is het goed voor je relatie:

De gezelligheid brengt je dichterbij elkaar

Een avondje uit staat gelijk aan gezellig. En hoe leuk is het om die gezelligheid te delen met je lover? De avonturen die je beleeft tijdens deze avonden brengt je dichterbij elkaar.

Je leert ook een andere kant van je lover kennen

Sommige kanten komen alleen naar voren als je alcohol drinkt. Door samen gezellig te drinken tijdens het stappen leer je je partner dus nóg beter kennen.

Jullie hebben dronken avontuurtjes in bed

Samen uit, samen thuis. Wat is een betere afsluiting dan de avond eindigen in bed? Je maakt de leukste dingen mee tussen de lakens met een drankje op, dus het is een goed moment om je seksleven een boost te geven.

Gedeelde smart is halve smart

De ochtend erna heb je waarschijnlijk spijt dat je te diep in het glaasje hebt gekeken. Gelukkig ben je niet de enige die een kater heeft. Gedeelde smart is halve smart toch? Samen zeuren over hoe beroerd jullie je voelen schept namelijk een band.

Lees ook: Dit is wat het favoriete drankje van je potentiële lover over zijn of haar persoonlijkheid verklapt