Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 10 nov 2021
Leestijd: 5 minuten

Het is bijna ‘geluksdag’ 11/11! Hier lees je wat dat betekent voor jouw sterrenbeeld

11 november staat niet alleen bekend om de dag waarop Sint Maarten wordt gelopen maar het wordt, voor de spirituelen onder ons, ook vaak gezien als ‘geluksdag’. 11 wordt een ‘master number’ genoemd en wordt vaak in verband gebracht met spirituele groei. Daarom heb je op de elfde van november vaak extra kans op een goede dag, maar wel als je hem zelf goed inricht. Ben jij benieuwd wat deze dag voor jouw sterrenbeeld betekent en hoe jij het beste uit deze dag kunt halen?

Lees snel verder.

Jouw horoscoop voor 11/11

Nummer 11 staat symbool voor spirituele ontwaking, verlichting, veel energie, inspiratie, zelfexpressie en creativiteit. Het number vertelt ons om je te richten op je levensmissie-en doelen. Wat vind jij nou echt belangrijk in je leven? 11 november wordt dan ook door veel mensen gebruikt om hun manifestaties uit te spreken. Heb jij al bedacht hoe jij de dag gaat doorbrengen? Misschien een goed idee om je sterrenbeeld je te laten vertellen hoe jij de dag het beste kunt doorbrengen.

We zetten ze allemaal op een rijtje!

Ram

Als je morgen na gaat denken over jouw doelen, zal je eerste ingeving zijn om te denken aan persoonlijk succes, liefde of geluk. Maar de sterren vertellen je om je te richten op iets groters! In plaats van je alleen te focussen op je persoonlijke groei, denk aan hoe je anderen in de maatschappij kunt helpen. Denk aan vrienden, familie, collega’s of buren. Pas als je open bent om anderen te helpen zal jij persoonlijk groeien en zullen je wensen eerder uitkomen.

Stier

Het is voor de stier de perfecte dag om na te denken over wat je wil bereiken in je carrière. De energie van deze geluksdag zal je helpen om je meer zelfvertrouwen te geven in je keuzes en meer zelfvertrouwen in je eigen kwaliteiten. Dit zal je omgeving ook opvallen en dat betekent dat je een goede indruk zal achterlaten. Wie weet wat dit jou kan brengen in de toekomst!

Tweelingen

Het lijkt soms onhandig om achter de dingen aan te gaan die je écht wil. Heb je net economie gestudeerd maar maak je eigenlijk liever muziek? Het lijkt een groot risico, maar de tijd is nu om het te proberen. Neem een risico en dit leidt tot nieuwe plekken. Ga terug naar school, boek een tripje, verhuis naar een andere stad.. doe dat gene wat je altijd al hebt gewild maar tot nu toe niet durfde.

Kreeft

Wat zijn jouw grootste doelen? Als kreeft voelt het misschien veiliger om dit met iemand anders te bespreken of zelfs iemand anders deze vraag voor jou te laten beantwoorden. Maar op 11 november is het tijd om zelf die vraag te beantwoorden. Wat zijn jouw diepste wensen, behoeftes en doelen in het leven? Het is goed en krachtig om te weten wat je wil en waarom je dit wilt.

Leeuw

Er hangt liefde in de lucht! Voor de leeuw gaat deze dag vooral om de liefde. Het is een mooie dag om je liefdesleven te evalueren en te bedenken hoe jij verder wil gaan. Ben je met iemand aan het daten maar wil je liever een echte relatie? Ga het gesprek aan! Het is tijd om open te praten en meer te halen uit je relatie. Ook als je nog niemand op het oog hebt, wees alert. Je zou zomaar de juiste energie aan kunnen trekken.

Maagd

Ga je passie achterna! De energie die 11/11 met zich meebrengt zal je helpen dit voorspoedig te laten verlopen. Denk er wel goed over na hoe je dit wil bereiken: maar een uitgebreide planning en zorg ervoor dat je rustig, stap voor stap, te werk gaat.

Weegschaal

Ben jij een weegschaal? Dan zal jij je morgen ontzettend geïnspireerd voelen op elk vlak. Je creativiteit komt goed tot uiting en je geeft je liefdesleven weer een andere wending. Hou deze positiviteit vast, dan zal jij een fijne tijd tegemoet gaan.

Schorpioen

Oost west, thuis best. Dat is het motto voor jou, schorpioen. Het is de dag om rustig aan te doen, om niet weg te rennen van je gevoelens maar om ze juist aandacht te geven. Waarom voel je bepaalde emoties? Gebruik deze kennis als kracht om bepaalde beslissingen te maken. Je zal dan duidelijk merken waarom je dingen wil en het zal ook makkelijker zijn om deze dingen te bereiken.

Boogschutter

Jij zal als boogschutter morgen in je sociale piek zitten. Je straalt een bepaalde energie uit die voor mensen prettig is om bij in de buurt te zijn. Sta open voor iedereen die je ontmoet en zie ze als potiëntele vriend, parnter, leraar of kennis.

Steenbok

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk! Zit je vast in een huidige routine? Nu is het moment om te breken met die gewoontes en probeer iets nieuws. Denk ook na over wat voor mensen (en bijbehorende energie) je wil aantrekken en welke je liever los laat.

Waterman

Niks is toeval op 11 november! Beschouw alles wat er gebeurd die dag als tekenen van universum en hou goed in de gaten wat er die dag gebeurt, want die dingen zijn er met een reden.

Vissen

Als vis zal je extra spiritualiteit ervaren op 11 november. Gebruik deze dag om helderheid te creëren en om te manifesteren. Het gebruik van kristallen zal je extra helpen tijdens deze dag. Heb je ze nog niet in huis? Dan kun je ze morgen nog aanschaffen.

Ben jij van van social media én astrologie? Dan moet jij deze TikTok-accounts zeker volgen. Misschien vertellen je ze ook nog wat over 11/11.

Nieuwe maan komt eraan: dit is waarom dat dé tijd is om doelen te stellen