Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 3 okt 2015
Leestijd: 4 minuten

12 type mannen die jouw kostbare tijd niet waard zijn

Het kan een hele opgave zijn om je prins op het witte paard te vinden. Vaak komen we dan ook, jammer genoeg, vaak zat mannen tegen die niet je tijd waard zijn. Als zo lucky bent dat je ze nog niet tegen bent gekomen dan waarschuwen we je vast voor deze veertien afschuwelijke types.

1. De man die je elke dag Whatsappt en opeens tien dagen niets van zich laat horen om vervolgens je weer te Whatsappen alsof er niets aan de hand is

Ja want hij was zo ontzettend druk met werk dat hij geen tijd had om jou terug te WhatsAppen. Nou geloof ons, hij heeft ook tijd om gerust tien minuten op de wc te gaan zitten en daarom ook genoeg tijd om iets van zich te laten horen.

2. De man die je dubbelzinnige complimentjes geeft

‘Je ziet er zo fantastisch mooi uit als je haar stijl is.’ Normaal gesproken heb je krullen, maar voor vanavond heb je het een keertje stijl gedaan. Alleen dat is niet je natuurlijke look. Hij zou toch juist op je bos krullen moeten vallen?

3. De man die per se zonder condoom seks met je wilt hebben

En hij is niet eens je vriend, arrogantie ten tóp. Het boeit hem blijkbaar helemaal niets als jij weer een dubbele reis naar de GGD moet maken. Nee, als hij het maar leuk heeft. De egoïst. Natuurlijk ga jij daar niet mee akkoord.

4. De man die wel wil dat je hem een blowjob geeft maar jou verwennen? Ho maar.

Als hij klaar is, is ‘ie voldaan. Hij denkt totaal niet na over jouw gevoel en jou bevredigen staat niet op zijn to do lijstje. Wat jij doet? Wegwezen.

5. De man die denkt dat hij de nieuwe Dan Bilzerian is

Ja deze man besteedt uren aan zijn Instagram maar in werkelijkheid voert hij in het echte leven niets uit. Zijn foto’s zijn te gênant van woorden. Flessen drank die hij hoogstwaarschijnlijk niet zelf heeft betaald en op elke foto staat minstens één hitsige vrouw naast hem.

6. De jongen die niet nooit een afspraak kan maken

Elke keer als jij, wat eigenlijk al niet zou moeten, vraagt om iets af te spreken komt hij altijd met een onduidelijk antwoord. Namelijk: ‘misschien.’ Echt waar, deze man gaat nooit concreet zijn dus maak van zijn misschien een dikke vette NEE.

7. De jongen die alleen ‘s nachts tijd voor je heeft

Oftewel: bootycall. Ja, ze zijn er genoeg. Ze gaan je opeens non-stop bellen midden in de nacht en de echte die-hards gaan zelfs steentjes tegen je raam gooien. Doe nooit maar dan ook nooit open.

8. De jongen die geen moeite doet om zichzelf te verzorgen of om een date leuk te maken

Ja je verheugt je op jullie date en hij heeft jou bij hem thuis uitgenodigd. Uiteraard zie je er op je allerknapst uit alleen heeft meneer zelf 0,0 moeite gedaan. Hij zit letterlijk in zijn kloffie op de bank en het huis is een grote rotzooi. Blijkbaar vindt hij het niet de moeite waard.

9. De jongen die al over de 30 is en nog steeds zijn leven niet op orde heeft

Hij vindt zichzelf helemaal de man omdat hij geen twintiger meer is. Helaas is hij nog steeds bezig met zijn studie, en nee hij is niet eens aan het promoveren. Ook woont hij nog met huisgenoten en eet nog elke avond een studentenhap. Dat moet wel echt voorbij zijn als je the big 30 aantikt toch?

10. De jongen die doet alsof jij het voor hem bent maar ondertussen meer tijd door brengt met andere vrouwen

Ja want het zijn allemaal ‘goede vriendinnen’ van hem. Het zijn zelfs zulke goede vriendinnen dat hij ze een paar keer per week ziet. Voor jou heeft hij amper tijd.

11. De jongen met de geheime agenda

Je hebt altijd het gevoel dat hij iets doet wat jij niet mag weten. Of hij nou vreemdgaat of andere geheime praktijken uitvoert weet je niet. Geloof niet dat hij een geheime agent is want die zijn niet zo achterlijk om ook maar iets door te laten schemeren waar jij argwaan van krijgt. Hooguit een amateur.

12. De jongen die je niet voorstelt aan zijn vrienden terwijl jij dat wel doet

Je gaat al tijden met hem om maar je weet nog niet eens wie zijn beste vrienden zijn. Elke keer als hij iets met zijn vrienden gaat doen heeft hij weer een slap excuus waarom het niet echt een geschikt moment is om mee te gaan. Je gaat je bijna afvragen óf hij überhaupt vrienden heeft.

Benieuwd naar onverwachte dingen die mannen leuk aan ons vinden?

#9 Wat jullie doen met bedden: hij vindt het geweldig hoe wij ons bed omtoveren tot een bed zo zacht als een marshmallow met kussens en dekentjes. Benieuwd naar de andere dingen? Klik op de foto: