Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 7 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 11 onverwachte dingen die mannen fantastisch aan ons vinden

Mannen zullen nu eenmaal minder snel toegeven wanneer ze iets wild aantrekkelijk vinden aan vrouwen. Want mannen en praten, het blijft voor sommigen een hele kunst. Gelukkig vonden wij waardevolle inside information. Mannen hebben misschien dan toch ergens een romantisch botje verstopt zitten..

1. Die meisjeslucht

Nee, we hebben het niet over die komkommer/appel/mandarijngeurende bodywash, maar over dat luchtje waar je na een nacht slapen naar ruikt. Jouw eigen meisjesgeur.

2. Nat haar

Misschien vinden jullie dames nat haar een ellende, maar voor ons is het sexy as hell. Het moment dat jij uit de douche komt lopen willen wij alleen maar jouw handdoek van je lijf aftrekken.

3. Wanneer jullie ons overhemd/shirt/hoodie dragen als jurk

Natuurlijk willen we ‘m terug. Maar jij bent er zo schattig in. En ook lekker. Plus we kunnen makkelijk bij je naakte lichaam omdat de kleding allemaal veel te ruim zit. Win.

4. Sproetjes

Stop met ze te verbergen onder een laag pancake en te klagen dat je er meer krijgt tijdens de zomer. Ze zijn fantastisch, net als jij.

5. Wanneer je ons ervoor laat werken

Een vrouw die altijd maar beschikbaar is natuurlijk ontzettend handig, maar dat wordt op een gegeven moment bijna vanzelfsprekend. We willen graag onze prooi veroveren. En als dat is gelukt willen we opnieuw veroveren. Laat ons daarom maar een beetje werken voor jou. We blijven jagers.

6. Kleine stukjes bloot

Natuurlijk, wij mannen willen onszelf opvreten wanneer je in een bikini voorbij huppelt, maar de kleine beetjes kunnen ook heel opwindend zijn. Een bloot sleutelbeentje? Zucht..

7. Wanneer je in onze nek ademt

Net als jullie krijgen we er verschrikkelijk de kriebels van. Het enige verschil is dat wij jullie per direct optillen en meesleuren naar de slaapkamer en dan verslinden we je daar.

8. Knuffelen

Ja, we houden écht van knuffelen. We houden er niet méér van dan van seks, maar we houden er zeker van.

9. Wat jullie doen met je bedden

We weten het niet, maar het is fantastisch. Jullie maken er op de één of andere manier een enorme marshmallow van waar we dan in mogen slapen én seksen. Werkelijk fantastisch.

10. Wanneer jullie giechelen

Wanneer wij mannen lachen klinkt het alsof er een groep hyena’s uit Artis is ontsnapt. Wanneer jullie lachen klinkt het als de zomer, vlinders die fladderen en zingende vogeltjes. Of zoiets.

11. Wanneer je ons van top tot teen bewondert

Het gebeurt helaas niet vaak genoeg, maar we vinden het heerlijk wanneer vrouwen ons aankijken alsof ze ons willen bespringen. Hou je niet in, alsjeblieft.

Beeld: iStock