Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Lifestyle 5 okt 2015
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de 14 tekenen waardoor jij weet dat hij niet 100% voor jou gaat

Houd altijd één oog open ladies. Want je weet wat ze zeggen: eens een player, altijd een player. En daar heb je geen tijd voor. Een player is voor niemand goed. Verspil daarom je kostbare tijd dan ook zeker niet aan dit soort mannen.

Wil je toch nog even een checklist bij hem afnemen, dan zijn dit dé veertien signalen dat je ‘geplayed’ wordt:

1. Hij zit vaak achter zijn telefoon, lachend berichtjes te sturen

Zelfs als jullie samen zijn, dan kijkt hij nog vaak op zijn telefoon. Hij lijkt enthousiaster te zijn over zijn gesprek op zijn telefoon dan over de gebeurtenissen van jouw dag. Het allerergste is, dat hij vaak lacht op het moment als hij een nieuw bericht opent op zijn telefoon. Hij is duidelijk aan het flirten met andere meisjes. Het klinkt misschien paranoïde, maar het is waar.

2. Hij ontwijkt het ‘in de toekomst’ gesprek

Elk gesprek over de ‘toekomst’ is een no go voor hem. Hij ontwijkt elke vraag als hij zich ergens aan toe moet wijden. Als hij niet serieus kan praten over jullie toekomst, dan ziet hij ook geen toekomst.

3. Hij toont geen interesses om je vriendinnen te ontmoeten

Als hij het niet belangrijk vind om je vriendinnen te ontmoeten, dan heeft hij niet het gevoel dat hij nog lang in jou leven wil blijven. Hij wilt geen relatie opbouwen met je vriendinnen omdat hij zich niet toegewijd voelt aan jou.

4. Hij kan nooit eerder dan elf uur ‘s avonds met je afspreken

Hij heeft vaak slappe excuses waarom hij niet eerder kan afspreken. Voor wat voor reden dan ook. Om 23:00 uur begint hij zich te vervelen en kan hij je wel een berichtje sturen. Je bent slechts een optie, geen prioriteit.

5. Hij volgt een heleboel andere meiden en modellen op Instagram

Geen één jongen spendeert uren van zijn tijd met het scrollen door zijn timeline waar honderden meisjes en modellen op staan, als hij niet probeert (of hoopt) om wat met één van die meiden te mogen doen. Hij hoort geïnteresseerd te zijn in jouw foto’s, niet één of ander model in Australië die hem niet eens opvalt. Move on girlfriend.

6. Hij kust je bijna nooit in het openbaar

Laat hij enige vorm zien van genegenheid in het openbaar? Als hij namelijk niet wilt dat andere mensen zien dat jullie samen zijn, dan is de kans groot dat hij zijn opties open wil houden.

7. Hij neemt je niet mee op date

Zijn idee over een date is samen een Netflix film kijken en seks. Hij heeft je nooit meegenomen naar een restaurant. En als jij dit voorstelt dan kapt hij gelijk het gesprek af. ‘Ik wil graag lekker met je thuis blijven’ zegt hij dan. Bullshit. Hij heeft geen behoefte om zijn salaris aan jou te spenderen omdat hij ‘dit’ casual wil houden. Niet meer, niet minder.

8. Hij heeft een slechte reputatie

Als jij slechte verhalen hoort over de jongen met wie je date, geloof ze. Als de mensen die hem kennen, jou vertellen dat hij een slechte jongen is, dan is de kans erg groot dat hij dat ook is. Ze geven jou deze informatie niet omdat ze jaloers zijn. Ze weten blijkbaar dat deze jongen niet altijd deugt, en willen je daar voor beschermen.

9. Hij stuurt jou altijd sms’jes maar belt nooit

De meeste mensen sturen in deze tijd een Whatsapp’je of een sms’je. Heel logisch. Maar met die special one wil je meestal bellen om zijn of haar stem te horen. Als hij nooit opneemt moet er een belletje gaan rinkelen. Zoals we allemaal weten is communicatie erg belangrijk. En daarvoor moet tijd gemaakt worden.

10. Hij flirt overduidelijk met andere meisjes in het bijzijn van jou

Tuurlijk is een beetje flirten goed voor je relatie. Maar soms kan het teveel worden waardoor je er praktisch misselijk van wordt. Hij zou moeten kunnen aanvoelen wanneer hij over de grens gaat. Als je hem hierop aanspreekt en hij vervolgens erg boos of defensief reageert, dan boeien jouw gevoelens hem weinig.

11. Hij plaatst geen foto van jullie samen

Zijn er foto’s van jullie samen op zijn Facebook of Instagram? Als hij weigert om een foto van jullie te plaatsen, terwijl jouw Instagram er vol van staat, dan is er echt iets mis. Hij heeft waarschijnlijk een andere kijk op jullie relatie. Zo denkt hij misschien dat het gewoon een casual thing is.

12. Hij heeft heel veel ‘vriendinnen’

Hij is charmant en hij weet het. Dit gebruikt hij maar al te vaak met andere vrouwen. Maar die andere vrouwen zijn allemaal gewoon vriendinnen hoor. Geloof je het zelf?

13. Hij gebruikt veel lieve woorden maar weinig actie

Hij heeft zijn lieve woordjes klaar en weet dit altijd exact op de juiste momenten met je te delen. Echter houdt hij zich nooit aan zijn woord en zie je weinig beloftes terugkomen in zijn acties.

14. Hij is altijd druk

Tuurlijk hoef je niet altijd met hem te zijn, maar als je dat wel een keer wilt en jij hem is spontaan opbelt, kan hij nooit afspreken. Niet leuk.