Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 31 okt 2015
Leestijd: 5 minuten

15 tekenen dat je smoor en smoorverliefd bent

Verliefd zijn is iets magisch. Een gevoel wat je niet kan uitleggen, aan niemand niet. Maar gelukkig maken we het bijna allemaal een keer mee. Je voelt je beter dan ooit en je voelt je de gelukkigste vrouw op aarde. Zit je nog in de ontkenningsfase? Deze tekenen vertellen je dat je tot over je óóóóren verliefd bent:

1. Je kan alleen nog maar aan hem denken

Het lijkt wel alsof je brein niets anders meer wilt dan aan hem denken. Het maakt niet uit of je ‘s ochtends wakker wordt of als je aan het werk bent. Hij zit continu in je gedachten en je krijgt er geen genoeg van.

2. Je hebt het alleen nog maar over hem

Je vriendinnen worden af en toe gek van je omdat je het wéér over je crush hebt. Als het over een bepaald onderwerp gaat dan weet je het altijd weer aan hem te linken. Op je werk weet iedereen in no time wie hij is, hoe hij heet, wat voor werk hij doet en hoe geweldig je nieuwe vlam wel niet is.

3. Je hebt jullie hele toekomst al uitgetekend

Je weet al waar jullie gaan wonen, hoe jullie kinderen eruit zien. Hoe gelukkig jullie elke avond bij de openhaard zullen zitten. Hoe het dekbedovertrek op jullie kingsize bed eruit ziet en hoe jullie happily ever after leven.

4. Als je hem ziet heb je een glimlach van oor tot oor

Als je hem in levende lijve ziet kan je er niets aan doen maar je hebt een glimlach van oor tot oor en die krijg je niet meer van je knappe koppie af. Het maakt niet uit wat hij zegt, het klinkt allemaal geweldig in jouw oren. Je krijgt bijna pijn in je kaken van die veel grote glimlach op je gezicht.

5. Je krijgt geen hap door je keel

Zelfs je lievelingsgerecht of die heerlijke repen chocolade krijgen geen toegang meer tot je mond. Voorheen stampte je jezelf vol met alles wat verboden is en nu krijg je het met geen mogelijkheid weg.

6. Alle liefdesnummers doen je aan hem denken

Zelfs de nummers die je voorheen verafschuwde vanwege de veel te zoetsappige tekst. Nu kan je je er helemaal mee identificeren en weet je bijna zeker dat dit nummer over jullie is geschreven. Alles klopt in het nummer, en ook in jouw perfecte nieuwe liefde.

7. Je checkt continu je telefoon

Elk Whatsappje van hem geeft je het gevoel van een achtbaan in je buik. Je kan het dan ook niet laten om elke keer je telefoon te checken, want zijn Whatsappjes kan je echt niet ongeopend laten. Je moet en zal het lezen en wat word je er blij van.

8. Bij het winkelen bedenk je je wat hij er van vindt

Want je wilt niets liever dan dat hij jouw stijl helemaal prachtig vindt. Je haalt het nu zelfs in je hoofd om kledingstukken te kopen waar je zelf nooit je oog op hebt laten vallen. Maar je weet, want dat heeft hij een keer laten vallen, dat hij gek is op roze jurkjes. Dus je zal en moet een roze jurkje kopen. If he is happy, you’re happy.

9. Je bent alleen nog maar blij

Zelfs als je ‘s ochtends met de fiets voor een tram valt en het geen haar scheelde of het was je dood. Je stapt lachend op en zegt tegen de dader: ‘Maakt niet uit hoor!’ Ook bij het ontdekken van een slechte prestatie op je werk wuif je het weg. Nog nooit heeft iemand jou zo blij gezien.

10. Je hebt geen oog meer voor andere mannen

Zelfs Channing Tatum zou geen kans meer maken sinds je je eigen perfecte man hebt gevonden. Ook niet die man waar je jaren verliefd op was die opeens verdacht veel interesse in je toont. Niemand kan jou nog te pakken krijgen.

11. Je idealiseert hem

Zelfs zijn imperfecties vind jij mooier dan mooi. Je vindt zijn voorliefde voor Hardcore muziek zelfs geweldig. Het maakt niet uit wat hij doet. Hij is een ware oppergod en je neemt alles van hem aan. Alles, écht alles is leuk aan hem. Zelfs de dingen waar je voorheen niets van moest hebben.

12. Je wilt continu bij hem zijn

Je bent in staat om 30 minuten naar hem te fietsen om hem alleen een kus te geven. Zo gedisciplineerd je was met je sportschema, zo laks ben je nu. Elke minuut die je met hem doorbrengt is het meer dan waard. Het liefst trek je meteen bij hem in. Hoezo je loopt te hard van stapel?

13. Je straalt

Mensen vragen wat er met jou aan de hand is. Hoe bedoel je aan de hand? Er is juist niks met jou aan de hand. Je straalt als een zon door de donkere lucht bij ieder mens. Je trekt anderen aan vanwege je stralende koppie. Ja, je bent aantrekkelijker dan ooit.

14. Je kan niet van hem afblijven

Als je niet naast hem zit dan wel op hem of je pakt zijn teen vast zodat je iets van hem aanraakt. Jullie brengen dagen lang door in bed. Zelfs als de zon buiten schijnt en iedereen op het terras zit. Je haalt je nonnenbestaan van een half jaar in slechts een paar dagen in. Je bent nog nooit zo seksueel gedreven geweest.

15. Je maakt jezelf mooier dan ooit

Je föhnt je haar elke dag, trekt je mooiste kledingstukken uit de kast en pakt een zonnebankje als het nodig is. Je ziet er knapper uit dan ooit en iedereen ziet dit. Maar, maak je geen zorgen. Als hij net zo verliefd op jou is vindt hij je op je ‘lelijkste’ dag nog het mooiste meisje ter wereld. Geniet er maar van.

Word jij steeds maar niet écht verliefd?

Wij vertellen je waar dit aan ligt. Klik op de foto om het te lezen: