Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 3 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Op deze 20 Valentijnsdag make-up looks wordt niet alleen jij, maar ook je partner verliefd

De maand februari is sinds gisteren weer officieel aangebroken en dat betekent dat er alweer bijna een populaire feestdag voor de deur staat. 14 februari is het namelijk Valentijnsdag en dan leggen mensen hun partner, maar ook zeker hunzelf even extra in de watten. Wij zetten 20 Valentijnsdag make-up looks voor je op een rij waar jij, maar ook zeker je partner op slag verliefd op wordt.

Nummer 8!!!

Valentijnsdag

De meest liefdevolle feestdag staat om de hoek en wordt tegenwoordig op veel verschillende manieren gevierd. Zo kan je deze dag met jezelf (self love day), met vriendinnen (Galentine’s Day) of met je partner (Valentine’s day) spenderen. Maar voordat deze dag begonnen is zijn er nog een paar voorbereidingen die je moet treffen. Versier bijvoorbeeld je nagels, scoor het perfecte cadeau voor je partner of ga op zoek naar een paar lekkere cocktail-recepten.

Wat je plannen ook zijn voor Valentijnsdag, er is ook altijd ruimte voor een prachtige make-up look. Om het je nog makkelijker te maken hebben wij 20 verschillende Valentijnsdag make-up looks geselecteerd die je geweldig gaan staan. Scrol snel verder om jouw favoriet uit te zoeken.

Make-up looks

Of je nu uitgaat met je wederhelft, met vrienden afspreekt of gewoon wat extra aandacht aan jezelf wilt besteden tijdens Valentijndsdag: wat solo-tijd met je make-up tas kan nooit kwaad. Daarom geven wij je alle inspiratie die je nodig hebt voor Valentijnsdag, zodat je alleen nog maar een look hoeft uit te kiezen.

1. Tweekleurige ombre roze oogschaduw

2. Zacht roze smokey eyes

3. Flirty

4. Fel roze ogen met glitter details

5. Raspberry ogen en lippen

11. Een combinatie van lila en roze

12. Een natuurlijke kleur roze

13. Lavendel tinten

14. De enige echte smokey eye

15. Klassieke eyeliner met een rode lip

16. Nudes zoals Rosie

18. Glimmende dromen

19. Glowy skin

20. Glossy lippen