Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 3 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De Bachelorette is pas net begonnen en fans delen nu al massaal hun ongezouten mening

Na Gaby Blaaser is het nu de beurt aan Nederlands model Sylvia Geersen om op zoek te gaan naar de liefde. Dit doet ze samen met een crew, Monica Geuze en 17 single mannen in het prachtige Zuid-Afrika. Fans hebben weken uitgekeken naar het kijken van de serie, maar er is één ding wat nog leuker is dan De Bachelorette kijken. Dat is natuurlijk na het kijken van de afleveringen je ongezouten mening geven op social media en dit hebben fans massaal gedaan.

De Bachelorette seizoen 2

Het is niet de eerste keer dat een BN’er op televisie de liefde probeert te vinden. Voor Sylvia probeerden namelijk ook Gaby Blaaser, Thomas Van Der Vlugt en Tony Junior dit te doen. Hoewel het hun stuk voor stuk niet lukte om de liefde van hun leven te vinden gaat Sylvia Geersen de uitdaging niet uit de weg en straalt dit jaar in het tweede seizoen van De Bachelorette.

Gisteren verschenen na lang wachten eindelijk de eerste twee afleveringen op Videoland. Hierin is te zien hoe alle mannen (de ene nog ongemakkelijker dan de ander) hun eerste ontmoeting hadden met Sylvia en hoe er al flink werd geflirt tijdens de verschillende activiteiten. Twee afleveringen betekent natuurlijk ook dat er afscheid wordt genomen van een man, maar hier zijn maar weinig fans verdrietig om.

Reacties

Zo gaan kijkers namelijk massaal naar Instagram om te praten over de eerste afvaller. Een kijker schrijft: “Blij dat meneer Otman eruit is….vanaf moment 1 🤢.” Andere fans voegen toe: “Otman op een nare toon: Jíj gaat er als eerst uit. Maar wie is er als eerst naar huis?😅Wie het hardst roept… 🙄Nare vent. Goede keus. 🙏🏽” en “Otman snel eruit wat een eng nek met zn botox hoofd 🤡.”

Naast Instagram gaat het natuurlijk ook op Twitter alleen maar over De Bachelorette. Zo schrijft een kijker: “Stan: “Het had natuurlijk slechter kunnen gaan.” Nou Stan, daar zijn de meningen misschien over verdeeld… #debachelorette #bachelorette #videoland” Andere kijkers schrijven: “(B)otman in #debachelorette Sylvia geeft hem straks een zwarte roos bloedirritant die gozer, wij kunnen ons niet voorstellen dat vrouwen dat leuk vinden of wel ?” en “In #debachelorette een prins op het witte paard, mogen wij even kotsen.”

De enige favorieten van fans tot nu toe zijn Joris en Monica Geuze. Zo schrijft een fan: “Love de vibe tussen Monica En Sylvia🩷 #debachelorette #bachelorette” en een andere fan schrijft: “Nou die Joris zal het wel worden 😂😉.”

Wie is jouw favoriete man?