Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 26 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

3 redenen waarom je eigenlijk met een lekkere Spanjaard wilt daten

De liefde is het mooiste wat er is en vaak zoeken we ‘t allemaal in eigen land, maar waarom eigenlijk? Dat is toch eigenlijk hartstikke saai? Je hebt zat landen waar er heel veel mensen met passie leven, denk maar aan Italianen of Spanjaarden. En die zien er vaak nog heel knap uit ook. Hierbij overtuigen wij jou om toch maar even met die fijne Spanjaard op date te gaan.

Eerst misschien even een vakantie boeken?

3 redenen waarom je eigenlijk met een lekkere Spanjaard wilt daten

Daar aan de costa.. ontmoette jij een leuke vent. Is dat niet een leuk verhaal voor later? Een vakantieliefde turned serious? We kunnen altijd dromen, maar het is helemaal zo gek nog niet om de liefde ergens anders te zoeken. En we bedoelen.. in een ander land. Waarom jij dat wil? Dat zullen we je vertellen.

1. Spanjaarden slapen altijd in de middag

Misschien wel hét grote pluspunt.. Spanjaarden kunnen een middagdutje wel waarderen. Dat vinden wij sleepy girls eigenlijk alleen maar prettig.. kunnen we tussen de middag even het bed in, om vervolgens de middag nog te kunnen vlammen op werk en daarna nog lekker in de zon te zitten. Want, we gaan er natuurlijk wel vanuit dat je daar gaat wonen.

2. Er zit lekker veel passie in

Tjsa.. die amore zit wel goed (of is dat Frans?) Spanjaarden zitten vol passie en hebben lief met heel hun hart.. soms ook een beetje té, maar die passionele ruzies moet je maar voor lief nemen. Die lopen vaak ook op iets heel anders uit. Ook klinkt de Spaanse taal zo mooi..

3. Tall, dark & handsome

Oké, tall zijn ze niet per definitie, maar de meeste Spanjaarden hebben wel donker haar én lopen regelmatig in de zon waardoor ze een mooie teint hebben.

4. Ze houden van lekker eten

Waar je de gemiddelde Hollandse man nog blij maakt met een stamppotje, daar liggen de Spanjaarden nog net niet van wakker. Die houden van lekker eten en daar kan jij je wel in vinden. Lang tafelen, wijntje erbij.. you gotta love it.

Arséma Thomas uit Queen Charlotte is dus eigenlijk hartstikke Amerikaans