Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Arséma Thomas uit Queen Charlotte is dus eigenlijk hartstikke Amerikaans

Onze nieuwe favoriete serie Queen Charlotte is razend populair en dat is natuurlijk ook omdat het volledig à la Brigderton is, zelfs in de wereld van Bridgerton. We zien verhalen uit de jeugd van Queen Charlotte, Violet Bridgerton én Lady Danbury. De jonge Danbury wordt gespeeld door Arsema Thomas, een prachtige actrice die de rol perfect vertolkt. Zo perfect.. dat je eigenlijk helemaal niet doorhebt dat de actrice helemaal niet Brits is.

Whaaaat?!

Lady Danbury from The States

Arséma Thomas uit Queen Charlotte is dus eigenlijk hartstikke Amerikaans. De 28-jarige actrice komt uit Atlanta, Georgia en praat dus normaal met een ontzettend Amerikaanse tongval. Dat doet ze dus perfect!

@todayshow

ArsémaThomas, who plays a young #LadyDanbury in the new #Bridgerton prequel, said that playing a British character came easy after using a British accent for four years in college. 🤣 #TODAYshow #QueenCharlotte

♬ original sound – TODAY Show

Ze onthult dat ze tijdens haar studie voor vier jaar lang een Brits accent had, omdat ze wilde ontsnappen aan het normale leven. Normale mensen kiezen er dan voor om een ander kapsel te nemen, bijvoorbeeld. Maar Arséma had een ander idee, ze werd Brits. Niet echt, maar het accent dus wel.

Het verdrietige liefdesverhaal van Lady Danbury

De naam Lady komt natuurlijk ergens vandaan, die titel krijg je niet zomaar. Het was onderdeel van het ‘Grote Experiment’, zoals het koningshuis het noemde. Toen Queen Charlotte uit Duitsland werd gehaald om te trouwen met King George, bleek dat haar huidskleur donkerder was dan gedacht. Nou, als het koningshuis daar geen probleem van maakt, dan niemand. Dus als onderdeel van dit experiment werden nette, goed opgeleide gekleurde mannen uit de omgeving voorzien van een titel. Lord Danbury, de man van Agatha Danbury, ook.

Maar het was geen gelukkig huwelijk, Agatha verafschuwde haar man. Toen hij doodging, was ze dan eigenlijk ook opgelucht. Maar toen begon er een romance, die niet had mogen plaatsvinden. Met een bekende.. getrouwde man. Arme Lady Danbury, maar ze besloot wel altijd voor zichzelf te blijven zorgen, als een soort powervrouw. Nou.. dat is gelukt.

Mmm! De 6 allerlekkerste geurkaarsen waar je kamer gelijk van opbloeit