Isis van Graas
Isis van Graas Life 21 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Mmm! De 6 allerlekkerste geurkaarsen waar je kamer gelijk van opbloeit

De fijnste geurkaarsen? Dat is natuurlijk gebaseerd op je voorkeur voor geuren. Niet iedereen heeft dezelfde smaak in parfum, dus welke geurkaars perfect is voor jou, kan je het best zelf bepalen. Toch zijn er een aantal geuren die over het algemeen bij iedereen ontzettend in de smaak vallen.

Ben jij een grote fan van rozengeuren en ben je niet vies van een zoet smaakje? Of heb je het liefst de geur van zomer het hele jaar door hangen in je huis? Dat verschilt dus bij iedereen.

De heerlijkste geurkaarsen op een rij

Waar je voorkeur ook naar uit gaat, we weten zeker dat je gaat houden van de volgende kaarsen. Van goedkopere potjes tot luxere varianten die ook super leuk zijn om cadeau te geven: je vindt ze allemaal hier. Bijkomend voordeel: ze zijn allemaal erg Instagramwaardig.

lekkerste geurkaarsen
Diptyque

1. Diptyque Verveine geurkaars €30,00

Misschien komt de look van dit potje je je wel bekend voor, want het merk Diptyque staat erom bekend een van de lekkerste geurkaarsen te hebben. Voor een relatief hoge prijs krijg je een erg klein potje, maar gelukkig gaat hij wel dertig uur mee. De geur is geïnspireerd op het moment dat de bladeren van de verveine-plant tegen elkaar worden gewreven.

lekkerste geurkaarsen
H&M

2. H&M gedroogde linnen €14,99

Deze grote kaars heeft niet alleen een leuk uiterlijk en een leuke prijs, maar ruikt ook nog eens super fris. Beeld je een frisse zondagochtend in april in en je hebt de smaak te pakken. De kaars is nét nieuw in de collectie, dus wees er snel bij.

lekkerste geurkaarsen
Bijenkorf

3. Rituals wild fig €49,50

Heb jij thuis een donker interieur en heb je het liefst een kaars die helemaal lekker in blend? Deze luxe Wild Fig geurkaars uit de Private Collection doet ons denken aan de geur van rijp zomerfruit uit het Verre Oosten.

lekkerste geurkaarsen
H&M

4. H&M jasmine €14,99

Laat je inner bohemian meid stralen met dit leuke potje van H&M. Dit is een van de weinige geurkaarsen van de H&M met een bloemig en vrolijk printje, waardoor je natuurlijk meteen verkocht bent.

lekkerste geurkaarsen
Bijenkorf

5. Jo Malone London wild sage & sea salt €53,00

Jo Malone London heeft niet alleen heerlijke geuren in hun collectie, maar verkopen deze ook in de vorm van geurkaarsen. Hoe je deze geur kan omschrijven in een filosofische tekst? ‘De golven breken met witte schuimkoppen, de lucht is fris en zilt van het opspattende schuim.’ Leuk feitje: nu kan je je eigen parfum laten matchen van de geur van je huis.

Misschien vind je dit ook leuk: