Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 21 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Een gesprek aanknopen op Tinder of Instagram? Deze 3 ultieme tips gaan jou helpen

Je kent het wel, een kleine stalksessie op Instagram en je komt na tien accounts ineens terecht op de perfecte knapperd die je ooit (virtueel) hebt gezien. Of je zit op Tinder en hebt ineens de perfecte match. Maar hoe begin je nou een leuk gesprek? Met de volgende tips trek jij sowieso de aandacht en weet jij je nieuwe crush in te palmen.

Op Instagram is er een bekend fenomeen als je nog geen DM durft te sturen: het volgen van je crush en het liken van twee foto’s. Maar als je echt een gesprek wilt aanknopen, raap je moed dan bij elkaar en voor je het weet heb jij een nieuwe lover.

Zo begin je het best een gesprek op Tinder of Instagram

Dat alles openbaar op Tinder en Instagram staat, maakt het een stuk makkelijker om een gesprek aan te gaan. Maar als je nog niet weet waar je moet beginnen, kun je zeker de volgende drie tips aanhouden.

1. Een slechte openingszin

Een openingszin. Veel mensen gebruiken het, maar het lukt nog lang niet altijd om de juiste te formuleren. Kies daarom voor een openingszin die zó slecht is, dat de ander wel moet reageren. Zo laat je ook gelijk zien dat je humor hebt. En meiden met humor? Die winnen in het leven.

2. Haak in op een foto

Een complimentje kan nooit kwaad. Maar soms is het beter om in te haken op iets wat op een foto gebeurt om interesse op te wekken. Ging je nog-onbekende-vreemdeling verkleed als je Ron of Ginny Wemel met Halloween? Of draagt hij of zij echt een superleuke top op die ene vakantiefoto? Deel dan gerust je mening hierover.

3. Haak in op een onderschrift

Maak het jezelf een stuk makkelijker en haak in op een onderschrift. Studeert of werkt je nieuwe lover op een toffe plek? Vraag hier dan gerust naar. Mensen vertellen graag over zichzelf, zeker als je interesse toont.