Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 22 feb 2020
Leestijd: 3 minuten

8 berichtjes die je gaan helpen als een baas in zijn DM te sliden

Zie jij hem wel zitten maar heb je geen idee hoe je dat duidelijk moet maken? Het perfecte berichtje is dichterbij dan je denkt en staat hieronder klaar om verstuurd te worden. Via deze tips en tricks slide je als een échte ‘date koningin’ in zijn DM’s zonder dat het oppervlakkig of ongemakkelijk is.

Soms heb je gewoon een beetje hulp nodig om het perfecte berichtje samen te stellen. In plaats van je besties ermee lastig te vallen, hebben we dit keer de beste berichtjes onder elkaar gezet.

De perfecte berichtjes om te DM’en

Vroeger was alles beter. Liefdesverklaringen gingen via een speciale brief en werden verzonden per duif. Vandaag de dag maken we ons niet meer druk om de duif, maar om het blauwe vinkje. Maar maak je niet druk, want wij hebben de oplossing om het toch net iets makkelijker voor je te maken.

1. Stuur een meme

Is zwoel zijn of een sexy berichtje sturen niet echt jouw ding? Dan kan je ook makkelijk in zijn DM sliden door een grappige meme te sturen. Om niet in de friendzone te belanden kan je erbij zetten “omdat ik aan je moest denken” of “écht onze inside joke“.

2. De directe aanpak

Eromheen draaien? Daar bereik je in veel gevallen niks mee. Jij vindt het fijn om de directe aanpak te gebruiken, dus doe je dat ook… “Oké, even eerlijk. Waarom ben je zo knap?

3. Comedy account/video

Humor zegt veel over een mens en is vaak een reden dat mensen op je vallen of afknappen. Ben je dus benieuwd of hij the one is? Dan is er maar een manier om daarachter te komen. Stuur een grappige video of comedy account om te checken of jullie op één level zitten.

4. Een beetje cliché is oké

Een goede (of juist slechte) pick up line werkt altijd. Zowel in het echt als in DM is het een goede manier om het ijs te breken. Schaam je dus niet en gooi je meest smooth en cliché opmerking in zijn berichten. Bijvoorbeeld: “Vind je mijn foto’s leuk? Dan heb je mijn telefoonnummer nog niet gezien…

5. Complimenteer

Het complimenteren van mensen om je heen is belangrijk. Je weet nooit wanneer iemand het echt even nodig heeft en mensen vinden je daardoor extra vriendelijk. Zo is het ook een goede manier om iemand te verleiden via complimenten.

6. Maak gebruik van een Instagram filter

Je kent ze wel: de filters die recent op Instagram zijn opgedoken, die je toekomst voorspellen, vertellen welke Disney prinses je bent en nog veel meer. Dit is natuurlijk een grappige en spontane manier om met iemand kennis te maken en je persoonlijkheid te laten zien.

7. Vraag naar zijn sterrenbeeld

Ben jij een zodiacfreak en weet je alles over sterrenbeelden? Vraag hem dan welk sterrenbeeld hij is en maak duidelijk dat jullie blijkbaar een perfecte match zijn.

8. Heel simpel: reageer op zijn story

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om in contact met iemand te komen. Heel veel berichtjes zijn leuk om te sturen, maar reageren op zijn story is altijd een goede check of iemand zit te wachten op jouw aandacht.

Misschien vind je dit ook leuk: