Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 23 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Trend alert: ‘twilighting’ is de nieuwe haartrend van dit moment en geeft je kapsel een mega upgrade

Er regent weer bakken trends uit de lucht. Deze keer lijkt de trend op een haartechniek die we maar al te goed kennen, namelijk highlights. Deze trend heeft dit jaar een extra touch gekregen en wordt door iedere kapper twilighting genoemd. Wij vertellen je meer over deze haartrend.

Vond je een rosé-kleurig kapsel niet zo bij je passen, maar wil je wel meegaan in de nieuwste haartrends? Dan ben je bij Beautify aan het juist adres.

De nieuwe haartrend: twilighting

Bij twilighting moet je vast denken aan een combinatie van de beste highlighter van de wereld in combinatie met de filmreeks Twilight. Maak je geen zorgen, deze trend zit net iets makkelijker in elkaar dan dat. Highlights hebben namelijk een zusje gekregen en we zijn nu al fan.

Vol effecten

We leggen het je even uit: twilighting is een schaduweffect gemaakt voor brunettes. “Bij deze techniek worden warme ondertonen en gouden effecten gebruikt“, vertelt kleurspecialist Karissa Schaudt. Ben je blond of heb je roodkleurige lokken? Hoewel de techniek gemaakt is voor brunettes is de techniek ook mogelijk voor jou. In 2020 ga je de twilighting haartrend gegarandeerd terug zien. Wil je zeker weten dat deze haartechniek echt iets voor jou is?

Check dan hieronder de mooiste kapsels.

Misschien vind je dit ook leuk: