Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 23 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Last van liefdesverdriet? Deze 6 Netflix films en series helpen je er binnen no-time bovenop

Liefdesverdriet is zeker geen pretje. Ineens heb je helemaal geen zin meer om iets te ondernemen of iemand onder ogen te komen. Maar in plaats van niks doen in bed, kan je deze tijd ook op een nuttige manier gebruiken. Netflix wordt de aankomende tijd écht je beste vriend en daarom hebben we de fijnste films en series onder elkaar gezet.

En hé, één ding is zeker: ineens heb je alle tijd van de wereld om alle series en films die je altijd al hebt willen kijken in een keer te bingewatchen. Hoe fijn is dat?

De beste Netflix films en series bij liefdesverdriet

Soms wordt je een beetje gek van de perfecte liefdesverhalen waar (eigenlijk) geen plot in te vinden valt. Daarom hebben we de enige echte, door Beautify geselecteerde, klassiekers op een rij gezet zodat jij je kan vermaken tijdens deze zware tijd.

Netflix films

1. Twilight
Oud maar goud is het gezegde wat hier enorm toepasbaar op is, want hoevaak je de Saga ook gebingewatcht hebt, hij blijft leuk. Een hoog gehalte aan drama, romantiek en mooie mannen maakt dit perfect om over je liefdesverdriet heen te komen.

2. To All The Boys I’ve Loved Before
Een van de leukste (en nieuwste) rom-coms die sinds kort een plek heeft ingenomen op ons favoriete lijstje. En het goede nieuws is dat er sinds kort een tweede deel te zien is op Netflix, namelijk To All The Boys: P.S. I Still Love You.

3. Dirty Dancing
Er is geen beste klassieker dan deze om je van je hartpijn af te helpen. Even terug in de tijd met een van de meest romantische films ooit en een flinke portie dans is wat je nodig hebt op dit moment.

Netflix series

1. Gossip Girl
Het oneindige verhaal vol drama is wat Gossip Girl fantastisch maakt. Plus de fijnste kledingstukken die we langs zien komen natuurlijk. Deze serie is volledig ‘hartpijn-proof’ en heeft wel zes seizoenen die je er in één keer doorheen wilt jassen.

2. Love Sick
Even klaar met het Amerikaanse drama gehalte maar heb je wel een zwak voor romantische series? Dan is Love Sick de eerstvolgende serie die je wilt kijken. Alles gaat helemaal fout, precies zoals een rom-com serie hoort te zijn.

3. Hjem til Jul
Juist omdat je af en toe helemaal gek wordt van de perfecte liefdesverhalen, hebben we ook een wat meer realistische variant in petto. Hjem til Jul is de Noorse serie over een jonge vrouw die alleen maar ongeluk heeft in daten. Met een vleugje kerst erdoorheen is dit de beste serie om nu te kijken.

Misschien vind je dit ook leuk: