Renée
Renée Love & Seks 24 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Als je schoonzusje en jij deze signalen herkennen zijn jullie vriendinnen voor het leven geworden

Je hebt niet alleen heel veel geluk als je een partner voor het leven hebt gevonden, maar ook als je vriend(in) een zus heeft. Als je een super leuke schoonzus hebt, heb je namelijk niet één soulmate gevonden maar twee. Helemaal als je de volgende punten herkent, weet je dat je er een vriendin voor het leven bij hebt.

Je hebt niet alleen de nodige avonturen met je liefje meegemaakt, maar ook met je schoonzus. Als je inmiddels twee handen op één buik bent, zijn de volgende dingen voor jullie super herkenbaar.

Als je schoonzus je beste vriendin is

Wil je weten of je schoonzus inmiddels een vriendin voor het leven is? Wel als jullie het volgende herkenbaar vinden:

1. Ze is als familie voor je

Natuurlijk is je schoonzus technisch gezien familie van je, maar als jullie echt close zijn voelt ze alsof ze familie is sinds je geboorte.

2. Ze is als de zus die je nooit hebt gehad

Als je schoonzusje jou inmiddels door en door kent, voelt het alsof ze de zus is die je nooit hebt gehad. Ze weet precies hoe jij je voelt door alleen maar naar je te kijken.

3. Ze heeft dezelfde interesses als jij

De reden waarom jullie zo goed klikken is niet alleen jouw partner, maar ook omdat je dezelfde interesses hebt. Met haar kun je alles doen wat je ook graag met je vriendinnen doet: eten, wijntjes drinken, reizen, shoppen.

4. Ze begrijpt jouw lover als geen ander

De gemeenschappelijke deler is natuurlijk jouw vriend(in). Omdat die twee met elkaar zijn opgegroeid kennen ze álles van elkaar. Jij kent het gedrag van je liefde inmiddels ook op je duimpje, dus dat schept een band.

5. Ze heeft dezelfde humor als jij

Wanneer jullie dezelfde humor hebben, weet je zeker dat je schoonzus een blijvertje is. Als de één nog harder dan de ander lacht, heb je een band voor het leven.

6. Ze kan lekker met jou roddelen over familiezaken

Is er weer iets té grappigs gebeurt tijdens het familiediner? Heeft iemand iets gênants meegemaakt? Dan zitten jullie bij elkaar om er nog eens smakelijk om te lachen.

7. Ze is heel blij met jou omdat jij haar broer/zus blij maakt

Dankbaarheid is een mooie eigenschap in vriendschap en bij jullie geldt dat zeker. Zij is dankbaar dat jij de beste vriendin bent voor haar broer/zus, terwijl jij dankbaar bent dat je liefje zo’n onwijs leuke zus heeft.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: