Renée
Renée Life 1 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom een Waterman de allerbeste vriendin is die je je kunt wensen

Iedereen verzamelen, want het seizoen van de Waterman is officieel aangebroken. Heeft je beste vriendin dit sterrenbeeld? Knijp dan maar in je handjes. Meiden met dit sterrenbeeld zijn misschien wel de beste vriendinnen die je je kunt wensen vanwege hun fijne eigenschappen.

Zoals ieder sterrenbeeld horen er ook bij de Waterman eigenschappen. Hoog tijd om dit sterrenbeeld wat beter te leren kennen.

Waarom een Waterman een goede vriendin is op basis van deze eigenschappen

De Waterman eigenschappen vormen een goede basis voor een vriendschap die jarenlang duurt. Het is daarom helemaal geen verkeerd idee om je band met dit sterrenbeeld te koesteren. Dit is waarom het zulke prettige mensen zijn:

1. Je wil graag bij een Waterman in de buurt zijn

Van nature hebben mensen met dit sterrenbeeld een aantrekkelijk karakter, waardoor je graag bij hen in de buurt bent. Ze zijn zachtaardig of juist heel uitbundig, maar door hun sterke wil weet je met hen wél waar je aan toe bent.

2. Ze zijn super aardig

Eén van de eigenschappen die de Waterman kenmerkt is haar vriendelijkheid. Eén van de belangrijkste dingen aan een vriendschap is natuurlijk dat iemand aardig voor je is. Met zo’n vriendin weet je in ieder geval zeker dat ze altijd haar best voor je doet.

3. Er is geen vriendin eerlijker dan de Waterman

Als je graag hoort waar het op staat, dan zit je met deze vriendin goed. Of het gaat om een jurk die je aan het passen bent of een man die niet goed voor je is, zij vertelt je hoe ze er echt over denkt.

4. Deze vriendin blijft trouw aan jou

Een eigenschap die belangrijk is voor Watermannen is trouw zijn. In alle relaties, dus ook in een vriendschap. Na één ruzie geeft zij jullie vriendschap heus niet op.

5. Het zijn slimme meisjes

Je kunt van alles zeggen over Watermannen, maar ze zijn wel intellectueel. Met zo’n vrouw in je vriendengroep weet je dat zij altijd met een antwoord op je vraag komt.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: