Gina Koninkx
Gina Koninkx Reizen 1 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze bestemming is veel goedkoper dan de Malediven en is nét zo adembenemend mooi

Een reisje naar de Malediven kost je al gauw zo’n 3000 euro, en dat hebben we niet allemaal op onze bankrekening staan. Veel dichterbij kun je paradijsjes vinden die de perfecte lookalike van de Malediven zijn. Als jouw volgers op Insta je foto’s zien zouden ze haast zweren dat jij op het strand van de Malediven ligt. Cocktail erbij en jouw vakantie kan niet meer stuk.

Als je een beetje vrolijk door de koude wintermaanden heen wil komen, boek je nu alvast je volgende vakantie. Als je iets hebt om naar uit te kijken gaat de tijd een stuk sneller.

De Malediven doen het natuurlijk altijd goed, maar dat kost je klauwen met geld. Bij deze verborgen parel in Europa ben je zo en het is ook nog eens stukken goedkoper.

Sardinië in plaats van de Malediven

Hoe prachtig de Malediven ook zijn, vliegtickets naar de eilanden zijn absurd duur. Als je toch op een hagelwit strand wil neerstrijken deze zomer kun je ook het ook wat dichter bij huis zoeken. Sardinië lijkt enorm op de Malediven en het is ook nog eens veel goedkoper.

Mooiste plaatjes van Sardinië

We kennen allemaal de wegzwijmel plaatjes van de Malediven. Jij wilt natuurlijk zeker weten dat Sardinië ook in de buurt komt van dit idyllische paradijs. We hebben de mooiste foto’s van het Italiaanse eiland voor je op een rij gezet *boekt ticket*.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: