Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love & Seks 10 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

Op zoek naar de ware? 6 x waarom het sterrenbeeld Weegschaal de pérfecte lover is

Uiteindelijk willen we bijna allemaal de ware spontaan tegen het lijf lopen. Maar lieve meiden, stop met wachten op de ware. Wij hebben de ware liefde voor jou gevonden: het sterrenbeeld Weegschaal.

Maar als je dan toch op zoek bent naar de ware, waarom dan niet gewoon iéts concreter. Nou single lady, hierbij presenteren het sterrenbeeld Weegschaal die in de wieg zijn gelegd voor een lang en gelukkig huwelijk.

Zet in op een lover met het sterrenbeeld Weegschaal

Uiteraard hebben we het sterrenbeeld Weegschaal he-le-maal uitgekristalliseerd. Zo kunnen we je precies kunnen vertellen wat voor type deze lover is. Wij vielen in de ene naar de andere verbazing.

1. Romantisch, charmant en hoffelijk

Iemand met het sterrenbeeld Weegschaal is enorm romantisch, charmant en hoffelijk. Dit type zal je altijd verrassen met rode rozen en houdt altijd de deur voor je open. Dit sterrenbeeld is zo hoffelijk dat je je direct een prinses voelt. Grote kans dat dit je bijnaam wordt.

2. Zien er áltijd goed uit

De Weegschaal houdt enorm van schoonheid. Hij kan niet alleen genieten van jouw goede looks maar besteedt ook aandacht aan zijn eigen uiterlijk. Dit sterrenbeeld ziet er altijd onberispelijk uit. Nee, je gaat dit type niet betrappen op vet haar, verschillende sokken of ongetemd haar. Hoe ze het voor elkaar krijgen vragen wij ons ook af.

3. Ze hebben een goede smaak

Het sterrenbeeld weegschaal heeft een goede smaak. Hij of zij weet veel van kunst, mode én interieur. Het is ook een artistieke persoon en kan jou daarom van alles vertellen. Zijn of haar huis is prachtig ingericht en vooral harmonieus en in balans. Dat zijn namelijk twee dingen die voor dit sterrenbeeld onmisbaar zijn in het leven.

4. Het sterrenbeeld Weegschaal is sociaal met iedereen

Je hoeft met deze lover niet bang te zijn dat hij zich niet vermaakt op een feestje waar hij of zij niemand kent. Nee hoor, ze vinden het zelfs heerlijk om een praatje te maken met onbekenden. Ze staan ook bekend als het meest beschaafde teken. Het is vrijwel onmogelijk dat ze hem of haar niet mogen.

5. Je moet het bont maken wil hij/zij boos worden

Tja, de Weegschaal beschikt namelijk over een behoorlijke zelfbeheersing. Maar als je hem of haar boos maakt dan heb je wél een probleem. Maak dus geen misbruik van zijn geduldige karakter.

6. Het meest empathische teken van álle sterrenbeelden

Voel jij je rot of onbegrepen op je werk? Dan wil je niets liever dan bij deze lover je verhaal doen. Dit sterrenbeeld is enorm empatisch en zal er alles aan doen om jou te begrijpen. Grote kans dat jij hier je hart wilt luchten

Voor als we je nog niet hebben kunnen overtuigen:

We konden het niet laten om deze geweldige woorden van Horoscooptarot te citeren. Want dit klinkt toch als de ware meiden:

“Hun huwelijken hebben een goede kans van slagen omdat ze het vaak een samenkomst van ‘gelijke geesten’ is. De aanhoudende vriendelijkheid van de Weegschaal voor zijn partner verzacht al het leed dat de laatste kan voelen als ze onenigheid hebben. Een partner van een weegschaal zal ook niet snel klagen dat hij of zij zich niet begrepen voelt, want de Weegschaal is vaak de meest empathische van alle tekens en het meest bereid om de tekortkomingen van de geliefde te tolereren.”

Meer over dit sterrenbeeld: