Lianne Görtz
Lianne Görtz Love & Seks 29 sep 2018
Leestijd: 3 minuten

7 x waarom vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal de beste partner zijn voor een lange relatie

Ieder sterrenbeeld heeft zo zijn eigen kenmerken. Zo zijn vrouwen die Weegschaal zijn aan de ene kant super beleefd, charmant, ontzettend sociaal en romantisch, maar aan de andere kant grote twijfelaars en beïnvloedbaar. Het hele pakketje zorgt ervoor dat vrouwen die Weegschaal zijn een ideale partner zijn in een lange relatie. Steek die maar in je zak, Weegschaal. Mannen hebben maar geluk met een vrouwelijke Weegschaal. Vrouwen met dit sterrenbeeld hebben namelijk de ideale eigenschappen in huis om een relatie lang in stand te houden. Zonder er moeite voor te doen.

1. Je wilt altijd het beste naar boven halen in de ander

Als Weegschaal zul je jezelf nooit en te nimmer op de eerste plek zetten. Je bekommert je altijd om de medemens en kijkt dan pas naar jezelf. Een Weegschaal zal er dan ook (bijna) alles aan doen om hem gelukkig te maken.

2. Je hebt een hechte band met familie en vrienden

Je kunt het goed vinden met familie en vrienden, Weegschaal. Je zult dan ook nooit te afhankelijk worden van je vriend en zijn sociale contacten. Zijn vrienden zijn ook jouw vrienden, maar in een gezonde relatie is het goed om ook je eigen leven te hebben.

3. Je zorgt bijna nooit voor conflicten

Vrede op aarde is alles wat Weegschalen willen. Nou ja, misschien niet helemaal. Maar er zit wel een kern van waarheid in. Zo ben je als Weegschaal niet snel op je teentjes getrapt. Een conflict voorkom je nog voordat het überhaupt gaande is. En als er een meningsverschil is, dan wordt het gewoon rustig opgelost. Chillax.

4. Je staat open voor van alles en nog wat

Beïnvloedbaar zijn, is niet meteen wat negatiefs. Het zorgt ervoor dat je open staat voor andere meningen, gevoelens van anderen en nieuwe ontwikkelingen. En dat zorgt er weer voor dat in jullie relatie niet heel veel conflicten voorkomen. Niet alles wat op het eerste gezicht negatief lijkt, is ook daadwerkelijk negatief.

5. Je bent een royale romanticus

Jij houdt wel van romantiek, hè Weegschaal? En een onmisbare key in veel relaties is een beetje romantiek. Of heel veel. Ligt er maar net aan waar jouw man behoefte aan heeft.

6. Als twijfelkont kom je tot weloverwogen besluiten

Als er iemand geen besluiten kan maken, dan ben jij het wel, Weegschaal. Maar dat zorgt er wel voor dat je een weloverwogen besluit maakt. Je gaat niet zomaar een relatie aan met een willekeurig iemand. En als je niet twijfelt, betekent het juist dat je iets wel heel zeker weet. Het aangaan van jullie relatie bijvoorbeeld.

7. Je schoonouders houden van je

Om een relatie in stand te houden, helpt het wel mee als je goed in de smaak valt bij je schoonouders. Als Weegschaal ben jij zo sociaal en beleefd, dat je het met iedereen goed kunt vinden. Stel je voor dat je nog niet eens met zijn ouders in dezelfde ruimte kan zitten. Dat werkt natuurlijk ook niet bevorderend voor een relatie.

Kortom, jij hebt als Weegschaal veel eigenschappen in huis die jouw partner zeer kan waarderen. Hoe lang jullie het met elkaar volhouden is natuurlijk iets waar je samen voor zorgt, maar deze goede eigenschappen werken daar zeker aan mee.

Wist je dit ook al? Dit is jouw ultieme bucketlist activiteit volgens je horoscoop

Peace Quarters