Renée
Renée Love & Seks 1 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 6 x waarom mannen sportieve meisjes zo sexy vinden

Er is iets aan sportieve meisjes wat mannen ontzettend aantrekkelijk vinden. Beautify vroeg de mannen van het Mannendossier hoe zij erover denken. Het antwoord? Heel sexy en wel om deze redenen:

Waarom mannen sportieve meisjes sexy vinden

Sommige mannen hebben de voorkeur voor sportieve meisjes. Daar hebben ze ontelbaar veel redenen voor, waarvan deze het meest voorkomen.

1. Sportieve meisjes hebben een mooi lichaam

Mannen vinden een mooi lichaam vaak minstens zo belangrijk als een mooi innerlijk. Hoewel ze niet verwachten dat je met een keiharde sixpack rondloopt, laat je sportieve kant wél zien dat je goed voor je lichaam zorgt.

2. Sportieve meisjes hebben uithoudingsvermogen

Dat je sport betekent niet dat je automatisch dat je meteen je tenen aan kunt raken. Maar wat het voor mannen wel betekent is dat je uithoudingsvermogen hebt.

Dat is handig als je een rondje rent of met tegenwind fietst, maar dat boeit hem niet. Het betekent dat hij met jou heerlijk tekeer kan gaan in bed zonder dat je moet afhaken omdat je uitgeput bent.

3. Sportieve meisjes hebben zelfvertrouwen

Er is bijna niets wat een man zo aantrekkelijk vindt als een vrouw met zelfvertrouwen. Sportieve meisjes hebben dat.

Niet per se omdat je misschien een prachtig lichaam hebt, maar juist omdat sporten iets met je mentale gezondheid doet. Hij weet dat de kans groot is dat je letterlijk en figuurlijk goed in je vel zit en dat straal je uit.

Mannendossier: 6x dingen waar je volgens mannen niet onzeker over hoeft te zijn

4. Sportieve meisjes zijn gemotiveerd

Mannen weten dat sportieve meisjes zich niet snel uit het veld laten slaan. Je hebt van de ene op de andere dag conditie en kracht opgebouwd. Omdat je dat niet wil opgeven, ben je gemotiveerd om fit te blijven.

Dat vinden mannen enorm sexy. Waarom? Omdat ze houden van vrouwen met een doel in het leven. Die motivatie helpt je om doelen te bereiken.

5. Sportieve meisjes zijn sterk

Hij weet dat jij geen hulp nodig hebt met de boodschappen naar boven tillen. Maar het is niet alleen letterlijk sterk zijn wat mannen heel aantrekkelijk vinden.

Je bent ook mentaal een bikkel en stiekem vindt hij dat echt prachtig aan een vrouw. Jij laat je niet snel gek maken.

Meer weten over sport? Resport houdt je op de hoogte!

6. Sportieve meisjes zijn sociaal

Mannen zijn dol op sociale vrouwen en sportievelingen zijn dat ook. In de sportschool ken je inmiddels heel wat mensen en maak je snel een praatje.

Niet alleen dat, ook als je met je vriend of vriendinnen naar de sportschool gaat ben je sociaal bezig. Tijdens de lessen of zelf fitnessen, jij maakt er altijd een leuk uur van.

Dit is wat mannen sexy vinden aan hun vriendin:

Mannendossier: 6 momenten waarop hij jou onweerstaanbaar sexy vindt