Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 2 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Oh my! Het lekkerste gedeelte van de Cornetto is nu los te koop

Cornetto’s zijn het hele jaar door een goed idee. Zomer of niet, dit lekkere ijsje wil je hebben. Hoewel het met deze klassieker genieten is van het begin tot einde, is vooral het onderste gedeelte van de Cornetto om te smullen. Feest, want dit stukje verstopte chocola gaan ze nu ook los verkopen en dat wil je.

Chocolade gedeelte van Cornetto

Ontken het maar niet: zodra je de eerste hap van die verrukkelijke Cornetto neemt kijk je al uit naar de verrassing onderin. Dat stukje chocola zit er eigenlijk om het ijs er niet uit te laten druppen, maar het is zoveel meer dan dat.

Gat in de markt

Iemand dacht: als meer mensen dit zo lekker vinden, waarom wordt de onderkant van een Cornetto dan niet los verkocht? En dus startte Nick Cavegn een online crowdfunding om dit idee te realiseren.

Wil je ook bijdragen aan dit geweldige initiatief? Dan kan je hier wat geld doneren.

Nick heeft nog niet genoeg geld bij elkaar verzameld om het project volledig uit te voeren. Wel worden de zogenaamde ‘Muddy Bites’ al verzonden binnen Amerika. Hoelang het nog duurt voordat ze naar Nederland komen is de vraag. Wij hopen niet lang meer.

cornetto
Muddy Bites

Verschillende smaken

Hoewel er op dit moment alleen hoorntjes zijn met chocola aan de binnenkant, wil Nick ook nog andere smaken uitbrengen. Zo denkt hij aan hoorntjes gevuld met pindakaas, karamel, cookies and cream en mint chocolate chip. Daar zeg je toch geen nee tegen?

Laad voor nu je winkelwagen nog maar even vol met een lading Cornetto’s, dan kunnen we binnenkort hopelijk ook genieten van enkel de uiteindes van deze delicatesse.

Er bestaan nu Kinder Bueno ijsjes dus laat de zomer maar komen

Pretty52