Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 10 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Beste sportlegging ooit! Deze speciale legging laat jouw figuur er fantastisch uitzien en kost maar een paar tientjes

Of nou wel of niet een fit girl bent, een legging die je benen en billen (zelfs zonder sporten) mooier maakt willen we allemaal. En lieve meiden wij hebben de legging gevonden waarin jij een goddelijk lijf krijgt: de Oysho legging.

De juiste sportlegging is zoiets als de juiste foundation hebben. Het moet précies de juiste zijn, oneffenheden doen verdwijnen en jou knapper maken. Het Spaanse merk Oysho heeft ’em.

Dé Oysho sportlegging

Deze legging van het Spaanse merk Oysho zit héérlijk hoog en geven je bilpartij een instant lift. Hobbeltjes en bobbeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze Oysho legging voelt aan als een tweede huid. Oysho heeft natuurlijk meerdere sportleggings maar er is er één topper: de legging met kartelrandjes. Deze magische legging is er in het zwart, donkerrood, donkergroen en donkerblauw. Check dan hoe mooi ze zitten:

Stop. Restricted area. Only authorized yogis. Compression leggings in burgundy, khaki and dark blue. Mix it with medium-support sports bra. And then rock your yoga. #Oysho #Oyshosport #sport #newin #newcollection #FW19 #sportswear #yoga #leggings

7,768 Likes, 35 Comments – OYSHO (@oysho) on Instagram: “Stop. Restricted area. Only authorized yogis. Compression leggings in burgundy, khaki and dark…”

Nog meer reden om naar Barcelona te gaan

Je kan deze geweldige legging van het Spaanse merk Oysho online kopen. Of is het direct een goede reden om een city trip naar Barcelona te boeken met de meiden? Hier is de legging namelijk nóg iets goedkoper.

Meer over sport: