Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 26 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

7 x de mooiste trouwschoenen om bij weg te dromen voor als je ooit gaat trouwen

Hoewel je eerst nog de juiste partner moet kiezen, komt na een verloving nog een veel lastigere taak: je trouwoutfit uitzoeken. Droom jij nu al regelmatig weg bij Pinterest plaatjes van de mooiste bruidsjurken? Wacht maar tot je deze zeven paar trouwschoenen ziet.

Veel vrouwen dromen er als klein meisje al van dat ze ooit in een prinsessenjurk met de liefde van hun leven zullen trouwen. Hoewel dat beeld naarmate je ouder wordt ongetwijfeld verandert (want inmiddels zijn boho jurken hartstikke hot) blijf je dromen over dé dag.

Trouwschoenen om bij weg te dromen

We raden je aan om je creditcard te verstoppen want als je deze trouwschoenen ziet, wil je ze direct bestellen.

1. Grace Loves Lace €80

Hoewel deze schoenen handgemaakt zijn, staan ze al voor acht tientjes in jouw kledingkast. Trouwschoenen hoeven helemaal niet over de top te zijn, al helemaal omdat je ze onder de meeste jurken niet eens ziet.

Droom jij van twee jurken? Dan raden we een korte jurk aan ná de ceremonie zodat iedereen deze prachtige hakken kan zien. Nu we toch zo aan het wegdromen zijn, bekijk ook zeker even de waanzinnige trouwjurken van dit merk.

bruidsschoenen
Bron: Grace Loves Lace

2. Bella Belle €292

Niet iedereen zit erop te wachten om de hele dag te flaneren op hoge hakken. Gelukkig zijn er genoeg platte schoenen te vinden die perfect onder een bruidsjurk passen. Tenzij je natuurlijk à la Amber in A Christmas Prince: The Royal Wedding rode Converse All Stars onder je jurk wil dragen.

bruidssschoenen
Bron: Bella Belle

3. Christian Louboutin €895

Naast dat je droomt van een bruiloft met je lover, is het natuurlijk ook een droom om zó’n dikke portemonnee te hebben dat je deze muiltjes kunt aanschaffen voor onder je jurk.

trouwschoenen
Bron: Christian Louboutin

4. Kate Whitcomb €113

Heb jij het bijzondere detail in deze trouwschoenen al gespot? Kate Whitcomb biedt je de mogelijkheid om schoenen te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van je partner in de ene schoen en jullie trouwdatum in de andere schoen laten zetten. Hóe leuk!

trouwschoenen met detail
Bron: Kate Whitcomb

5. Grace Loves Lace €110

Deze webshop bewijst dat trouwschoenen helemaal niet zo duur hoeven te zijn. Sterker nog, voor het geval dat, kun je dit paar best vast aanschaffen. Guilty.

trouwschoenen
Bron: Grace Loves Lace

6. Jimmy Choo €2395

Het mag allemaal wat kosten, maar op de mooiste dag van je leven hoef je natuurlijk niet te besparen. Alhoewel, dit paar is wel erg duur. Maar hé nogmaals, dromen mag.

trouwschoenen
Bron: Jimmy Choo

7. Honeymoon Shop €189,95

Net zoals een trouwjurk, hoeven trouwschoenen natuurlijk niet per se wit te zijn. Een andere veel geziene kleur op het altaar is lichtroze. Deze fluwelen muiltjes zouden in dat geval een perfecte match zijn bij jouw off white jurk.

bruidsschoenen fluweel roze
Bron: Honeymoon Shop

Nog meer lezen over trouwen?