Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 24 okt 2015
Leestijd: 2 minuten

5 kleine details aan een vrouw die de man absolúút ziet

We geloven allemaal heilig dat mannen geen oog hebben voor detail. Althans, niet zo obsessief als dat wij zijn met élk detail. We denken dat mannen heel veel kleine details aan ons niet zien. Toch blijkt dat allemaal wel mee te vallen. Misschien verwacht je het niet, maar de volgende dingen vallen hem hoe dan ook op:

1. Verzorgde handen en nagels

Mannen hebben weinig met dat bijzondere laagje foundation dat je voor jullie etentje speciaal hebt opgebracht. Ook zal hij het niet opmerken als je dit keer een nieuwe kleur lippenstift hebt die toevallig twee tinten lichter is. Maar, niet getreurd, je doet al die moeite niet voor niets. Het blijkt namelijk dat mannen een lichtelijke obsessie hebben met vrouwenhanden. Ze vinden het fijn als jij de moeite om je nagels te lakken. Ook zachte handen is iets wat hij bijzonder waardeert. Het blijkt ook dat mannen de verzorging van de handen ziet als een indicatie van je persoonlijke hygiëne en verzorging. Afgekloven vingertjes kunnen dus écht niet als jij indruk wilt maken.

2. Hoe je loopt

Hij kijkt niet alleen hoe je loopt op hakken, maar ook als je platte schoenen aan hebt. Hij kijkt hoe je heupen en billen bewegen als je loopt. Hij vindt je houding belangrijk. Zorg dat je niet ingezakt loopt, maar netjes volgens het principe ‘kin omhoog en borsten vooruit’. Niet alleen geeft het je lichaam een boost maar ook zie je er zelfverzekerd uit. Iets wat hij heel sexy vindt.

3. Hoe je hardop schaterlacht

Uiteraard zal hij ook vallen voor je prachtige glimlach met die mooie rij witte tanden. Maar hoe ongegeneerd je de slappe lach hebt, is voor hem nog véél belangrijker. Mannen vinden namelijk niets aantrekkelijker dan dat. Denk daarom niet dat je tijdens een date niet keihard mag lachen. Doe het wel alleen als het gemeend is, anders loop je weer een paar kostbare punten mis.

4. Hoe je kijkt

Want, het is helemaal waar, iemand zijn ziel zie je in haar of zijn ogen. Hij zal niet alleen kijken hoe je naar hem kijkt, maar ook hoe je naar andere dingen kijkt. Bijvoorbeeld als je serieus aan het werk bent of als je die spannende film kijkt. Hij vindt het fascinerend om al die verschillende blikken in je ogen te zien.

5. Hoe je eet

En dan bedoelen we niet dat hij je daar op wil beoordelen. Mannen vinden het nou eenmaal heel sexy als een vrouw eet en hoe ze daarbij beweegt en kleine hapjes neemt van haar maaltijd. Of juist als je een hamburger wegschranst op de bank. Hij wil daar gewoon écht naar kijken.

Benieuwd naar wat hij nog meer zo fantastisch aan ons vindt?

Het zijn dingen waarvan je het waarschijnlijk totaal niet had verwacht. Klik op de foto om het te lezen: