Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 27 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom ondeugende meisjes het leven rocken

Als klein meisje was je al een deugniet. Het zat toen al in je en het is nooit meer verdwenen. Gelukkig maar. Want geloof ons, een beetje ondeugendheid in je lichaam en ziel maakt je leven subliem:

1. Mannen vinden je intrigerend

Door je ondeugende blik kunnen mannen je niet gemakkelijk lezen. Ze vragen zich af, zoals mannen nou eenmaal zijn, hoe je in bed zal zijn. De gedachte dat je misschien dan ook een beetje ondeugend bent, maakt jou een interessante vrouw voor hem. Maar tegelijkertijd zullen velen er nooit achter komen en dat maakt het nóg uitdagender voor al die mannelijke jagers.

2. Je maakt verrassende beslissingen

Met je ondeugende aard ben je in staat om beslissingen te maken die een ander niet zo snel zou maken. Je bent namelijk wel de laatste die binnen de lijntjes kleurt. Waar de rest allemaal met de massa meegaat, kies jij vaak een ietwat riskantere weg om te bewandelen. Je kan vandaag bedenken dat je morgen naar Parijs wilt en je kan zonder te overleggen een nieuwe bank kopen. Gewoon, omdat je een beetje ondeugend bent.

3. Je krijgt alles voor elkaar met die blik in je ogen

Je geld was op en daarom zit je zonder geldig vervoerbewijs in de trein. Waar anderen direct een boete te pakken hebben weet jij élke conducteur om je vingertjes te winden: ´Oh meneer, er was zo´n lange rij bij het automaat dus ik had geen andere keuze. Mijn oma wacht namelijk met koekjes en thee op mij.´ De meest slappe teksten weet jij met je ondeugende blik doen klinken als muziek in zijn oren.

4. Je hebt de kunst van het verleiden goed onder de knie

Niets geen designer hakken of een laag decolleté voor jou, je hebt namelijk het sterkste wapen van jezelf: je ondeugende ogen en glimlach. Zelfs in je joggingpak in de supermarkt laat je de ene na de andere man blozend wegkijken.

5. Je bent the crazy one in je vriendinnengroep

Je hebt altijd snode plannetjes. Of het nou gaat om een zelf bedacht drankspel, of een weddenschap in de kroeg, jij bent áltijd de bedenker en aanvoerder van al die ongein. Als je er niet bent word je gemist en krijg je honderden Whatsappjes: ´Kom nou met ons mee, we hebben een beetje leven in de brouwerij nodig!´

Heb je last van een RBF? Dan herken je dit als geen ander:
8 struggles die alleen meisjes met een resting bitch face hebben