Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 24 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: dingen waar vrouwen onzeker over zijn maar mannen prachtig vinden

Wij vrouwen kunnen soms best onzeker zijn. Over hoe hij ons eruit vindt zien zonder make-up bijvoorbeeld. Of als we een keer vergeten zijn ons te scheren. Maar mannen kunnen zich daar totaal niet druk om maken. In het Mannendossier vertellen ze waar we écht niet onzeker over hoeven te zijn.

Hoe je eruit ziet zonder make-up

Wij vinden je juist het allermooist als je op je puurst bent. Van ons zou je echt nooit meer make-up hoeven dragen. Dit is wie jij bent en wij vinden het heerlijk jou zo te zien. Het liefst zouden we je non-stop vertellen hoe mooi je bent als je ‘s ochtends wakker wordt. Maar we willen ook niet té sentimenteel en klef overkomen hè, daarom zeggen we het slechts af en toe.

Of je je wel goed geschoren hebt en gewaxt bent

We begrijpen het. Het is winter. En je hebt geen zin om constant overal gladgeschoren te zijn. Waarom zou je ook? Natuurlijk vinden we het wel leuk om te merken dat je moeite doet voor ons, maar eigenlijk maakt het ons niet uit als je benen prikken. Bovendien hoeven wij dan ook niet heel consequent ons haar beneden weg te halen.

Hoe je eruit ziet als je een pyjamadag hebt

Wij vinden het juist fijn om te zien dat je ontspant en relaxt bent. En dat het je eigenlijk niet uit maakt hoe je er bij zit. Met je haar lekker rommelig en zonder make-up. Er is niets sexier dan een zelfverzekerde vrouw. En wij willen je heus wel even helpen om je pyjama en badjas uit te trekken hoor.

Of hoe je er uit ziet als je net hebt gesport

Je haar in een staartje, je lichaam nog plakkerig. Zelfs je geur vinden we lekker.

Hoe je smaakt

Down there. Geloof ons: je smaakt heerlijk. Geniet er maar gewoon van, dat doen wij ook.

Of je een rolletje meer of minder op je buik hebt

We houden van je lichaam. Als we er tegenaan kruipen in bed, maar ook als we het zien in het felle ochtendlicht. We houden van je borsten, je billen. En ja, ook van je buikje. Het maakt ons echt niet uit. Bovendien hebben we veel liever een vrouw die meegaat hamburgers en pizza’s eten dan een vrouw die met een chagrijnig gezicht in een blaadje sla prikt.

Hoe je kijkt als je klaarkomt

Het enige dat we willen is dat jij geniet. En god, wat is het opwindend om te zien dat wij je naar een hoogtepunt hebben gebracht.

LEES OOK: Mannendossier: 6 redenen waarom hij jou zo ongelooflijk mooi vindt als je net wakker wordt

Elite Daily