Yasmine Esser
Yasmine Esser Lifestyle 23 okt 2016
Leestijd: 2 minuten

6 redenen waarom mannen als een blok vallen voor vrouwen die hem aan het lachen maken

Dat je graag lacht, daarmee ben je geboren. Je vindt het heerlijk als anderen om jou schateren. Dat vinden niet alleen je vriendinnen heerlijk. Nee, ook mannen vinden het bloed aantrekkelijk. Ze kunnen er niets aan doen. Ze lachen om je en ze vallen als een blok voor je.

1. Je bent geen dramaqueen

Als er iets mis gaat – het scherm van je iPhone valt in duizend stukjes of je hak blijkt haken tussen de stoeptegels – kun je natuurlijk een flink potje schelden. Of huilen. En misschien doe je dat ook wel.

Maar je herpakt jezelf eigenlijk best snel. Je ziet namelijk al gauw de humor in van een situatie. Als je van de trap af valt zul je eerder keihard lachen dan dat je beschaamd om je heen kijkt. En mannen vinden dat een heel prettige levensinstelling.

2. Jij moet gewoon idioot hard lachen als hij je ‘pest’

Elkaar een beetje pesten, jij kan daar best tegen. Sterker nog, je doet er zelf gewoon aan mee. Je doet er alles aan om grapjes met hem uit te halen en hem voor de gek te houden. En als hij jou tuk heeft, kun jij alleen maar heel hard lachen.

3. Ruzie? Met jou duurt dat nooit lang

Want binnen no time heb je hem alweer aan het lachen gekregen. En als je zelf een beetje geïrriteerd was, kun je ook nooit lang boos blijven. Ach, het maakt een relatie met jou wel zo prettig.

4. ’Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen’ is jouw levensmotto

Sterker nog, als Bassie van Adriaan het niet had bedacht, had jij de bedenker van dit motto kunnen zijn. Want zelfs als je de grootst mogelijke k*tdag hebt, is er ook altijd wel iets waar jij ongelooflijk hard om lacht. Een grapje van een vriendin. Een hilarische Youtube-video. Of je lacht gewoon om je eigen miserie.

En ja, het is simpel, maar mannen houden van vrouwen die een positieve instelling hebben. Geef ze eens ongelijk, het is toch ook veel aantrekkelijker als iemand lacht dan wanneer iemand sip in een hoekje zit te mokken.

5. Met jou is alles een groot voorspel

Flirten kun jij als de beste, met je plagerijtjes. Hij lacht. Er is chemie. En hij wil niets liever dan je veroveren.

6. Je hebt geen designer spullen nodig om knap te zijn

Jij hebt namelijk je lach. De aanstekelijkste lach die je maar kunt bedenken. Met de lach op je gezicht sta je meteen in het middelpunt van de belangstelling, ongeacht wat je aan hebt. Jij bent het stralende middelpunt. Mannen kunnen niet om je heen. Je bent als een magneet.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Deze prachtige karaktereigenschappen zoekt elke man in de vrouw van zijn dromen