Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 22 okt 2016
Leestijd: 2 minuten

Houdt hij echt niet van berichtjes sturen of is hij gewoon niet geïnteresseerd?

’Hij is niet zo’n apper’. Dat zeg je tegen vriendinnen als ze vragen hoe het gaat tussen jou en je crush. Jullie date was heerlijk, maar waarom is hij dan zo kortaf op WhatsApp? Is hij echt niet zo’n digitale prater of heeft hij gewoon geen interesse?

Liever een niet-apper dan een vloeiende apper die in real life stil is

Want ja, die heb je ook. Mannen die op WhatsApp honderduit praten en het hoogste woord hebben. Ze zijn gevat, grappig en flirterig. Maar als je vervolgens een date hebt, is er totaal geen klik. Hij zegt vrij weinig. Lijkt niet geïnteresseerd en ook weinig enthousiast om over zichzelf te vertellen.

Die flirterige plagerijtjes zijn nergens meer te bekennen. Dan toch liever een man die niet van appen houdt, dan een man die niet sprankelend is in het echt.

Wie neemt het initiatief?

Wacht hij altijd tot jij begint met praten? Of zegt hij ook wel eens wat uit zichzelf? Als hij alleen maar kortaf reageert op jou, oei. Dan ben jij voor hem in ieder geval niet on top of mind.

Stelt hij vragen?

Nog zoiets. Heeft hij het alleen over zichzelf of vraagt hij ook dingen aan jou? Vragen stellen is altijd een goede indicator. Want als je iemand wil leren kennen, dan zul je toch echt vragen moeten stellen om meer over iemand te weten te komen.

Mannen appen nou eenmaal graag met een doel

Een beetje kletsen over The Voice is er bij sommige mannen niet bij. Als hij je op een date wil vragen, dan vraagt hij dat. Maar als hij het wil hebben over niks, dan doet hij dat tijdens die date wel.

Maar als hij wel non-stop met zijn vrienden app…

Tja, dan is dat vorige argument toch een beetje twijfelachtig. Het verschilt per man of hij een apper is of niet. Het is belangrijker wat hij appt dan hoe vaak hij een berichtje stuurt. En hoe snel hij antwoordt.

Zorg in ieder geval dat je niet voldoet als zijn back up plan. Of dat je een booty-app bent terwijl je juist meer wil. Je verdient het namelijk om iemands nummer één te zijn.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Deze prachtige karaktereigenschappen zoekt elke man in de vrouw van zijn dromen