Omani McDaniels
Omani McDaniels Love & Seks 17 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

7 tekenen dat je awesome in bed bent en zijn wereld rockt

Je hebt je vast wel eens afgevraagd of je goed bent in bed. Er is geen manier om te meten hóe goed je bent tussen de lakens. Maar er zijn wel een paar dingen waaraan je kunt zien dat je bed skills on point zijn.

1. Als hij zijn ogen dicht heeft en geluidloos met zijn mond beweegt

Hier is hij aan het genieten. Alles voelt intenser met je ogen dicht en hij wil alles voelen wat er te voelen valt. Waarschijnlijk wil hij verwoorden hoe erg hij ervan geniet, maar zit er gewoon niet genoeg bloed in zijn hersenen, om woorden te formuleren.

2. Als hij zijn vuisten aan het dichtknijpen is

Hij vindt het zo fijn, dat hij weet dat het waarschijnlijk niet lang gaat duren, voordat hij klaarkomt. Hij knijpt zijn vuisten dicht om nog een beetje de controle te behouden, want hij wil dat moment zo lang mogelijk uitstellen.

3. Als hij al snel voor nog een ronde wil gaan

Mannen werken niet zoals wij. Ze zijn echt uitgeput nadat ze klaarkomen (mietjes) en hebben tijd nodig om bij te komen, voordat ze weer een nieuwe ronde aankunnen. Als hij er snel weer klaar voor is, kan dat deels te maken hebben met hoeveel zin hij in je heeft. Ook als hij nog niet helemaal klaar is maar wel zijn focus op jou legt, weet je dat hij geniet van jou.

4. Als hij daarna niet van je af kan blijven

Hij heeft misschien bijkom-tijd nodig, maar hij zit nog helemaal in de passie van de waanzinnige seks die net heeft plaatsgevonden en kan gewoon niet van je afblijven.

5. Als hij met zijn mond niet van je af kan blijven tijdens de seks

Mannen genieten al vrij snel van seks, maar je kunt aan bepaalde dingen hoe goed ze het vinden. Als ze je lijf blijven kussen of bijten, dan zit de passie hoog en ben je waarschijnlijk erg goed bezig.

6. Als hij de controle uit handen geeft

Hij weet dat hij jou kan vertrouwen om de klus te klaren, zonder in te hoeven grijpen. Hij heeft daarom nul problemen met achterover liggen en jou je gang laten gaan.

7. Als je het zelf goed vond

Het is echt niet zo dat als jij het mind blowing amazeballs vond, dat hij het maar oké vond. Als je denkt dat je het goed hebt gedaan, dan is dat waarschijnlijk ook gewoon omdat het zo is.

LEES OOK: Waarom seks zoveel fijner is als je verliefd bent