Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 18 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 7: er werd heftig getongd en gepaaldanst

Gisteren was aflevering 7 (time flies) van Ex On The Beach Double Dutch te zien op televisie. Het ging er weer heftig aan toe en we hadden niet anders verwacht. Vrouwen stonden op de bar en klommen in een paal. Waarna iedereen met iedereen zoende op een schuimparty. WAT?! De vrijgezellen en exen leren elkaar steeds beter kennen in het resort. Niet alleen op persoonlijk vlak, want er worden vooral veel zoentjes uitgedeeld. Vorige week liep het zelfs volledig uit de hand en kon heel Nederland genieten van een kwartetje op tv en heel veel trio-tongzoenen in de douche.

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 7

Er kwamen weer heel wat nieuwe exen aan op het strand. Vooral Robin (de ex van Geneviève) viel bij de vrouwen in de smaak. Dat leidde ertoe dat iedereen bovenop hem dook en hij daar met volle teugen van genoot. Dat terwijl Geneviève Alex in een split second voor hem liet vallen.

Geneviève weet overigens nog van niks, die verblijft namelijk in een verlaten hutje met de ex van Elodie. Drama, drama, drama. In de sneak preview van volgende week hebben we al kunnen zien dat de bom gaat barsten tussen de meiden. *Pakt popcorn*

De heftigste beelden uit aflevering 7 van Ex On The Beach Double Dutch

We hebben de heftigste beelden uit aflevering 7 voor je op een rijtje gezet. Die bestaan voornamelijk uit trio-tongzoenen en halfnaakte dames die in een paal hangen. Heb je de aflevering nog niet gezien? Dan kun je hem hier bekijken.

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 7