Omani McDaniels
Omani McDaniels Love & Seks 19 jun 2018
Leestijd: 4 minuten

Versier de knapste man van de club in 8 simpele stappen

Mannen denken altijd dat zij de versierders zijn, maar wat zij niet begrijpen, is dat zij ons alleen kunnen versieren als wij hen het groene licht geven. Wij hebben eigenlijk de touwtjes in handen. Sla de allerknapste man van de club aan de haak, met deze acht simpele stappen.

Stap 1: Kies je prooi

Ieder meisje heeft een andere smaak, hierdoor is er niet één lekkerste man in de kroeg. Oké, soms is het overduidelijk, maar niet in alle gevallen. Kies de man die jij het allerlekkerst vindt en hou hem in het vizier.

Stap 2: Maak oogcontact

Het is belangrijk dat hij weet dat jij interesse hebt. Het probleem is, dat je niet te gretig over wilt komen. Mannen houden namelijk van een jacht en als het hen te makkelijk wordt gemaakt, verliezen ze interesse. Maak oogcontact, laat hem weten dat je hem gezien hebt. Maar kijk niet te lang. Kijk weg en voeg jezelf weer toe aan het gesprek met de mensen die bij je staan.

Stap 3: Laat zien dat je plezier hebt

Niet te overdreven natuurlijk, maar laat hem zien dat jij geen muurbloempje bent. Mannen willen namelijk niet alleen een meisje die knap is, ze willen een meisje veroveren waar ze indruk mee maken bij hun vrienden. Laat hem zien hoe leuk je bent, maar pas op dat je niet te hard je best gaat doen. Het is een balans.

Stap 4: Geef hem ‘de staar’

Als je voor de tweede keer oogcontact gaat maken, wil je zorgen dat hij een beetje stout in je ogen ziet. Houd je kin omlaag en kijk hem aan vanonder je wenkbrauwen, zonder te glimlachen. Houd strak oogcontact voor een minimum van drie seconden en een maximum van zeven seconden. Zeven kan heel lang aanvoelen als je dit voor de eerste keer doet.

Stap 5: Minimale lach

Tijdens de laatste seconde van staren is het belangrijk dat je lacht. Niet te groot, maar alsof je iets stouts in gedachten hebt en je het hem vertelt met je ogen. Geniepig is misschien wel het juiste woord. Lach en breek het oogcontact. Kijk terug naar je vrienden en kijk niet meer naar hem om.

BELANGRIJK: Hierna is het aan hem om een move te maken. Als hij naar je toe is gekomen kun je verdergaan met stap zes. Als hij niet op je af is gestapt, maar je denkt dat er nog hoop is, vervolg naar stap acht.

Stap 6: Laat hem ervoor werken

Als hij eenmaal naar je toe is gekomen, is het belangrijk dat je hem laat weten dat je geïnteresseerd bent, maar dat hij ervoor gaat moeten werken. Gebruik weinig woorden, laat hem het gesprek op gang proberen te brengen. Kijk hem in zijn ogen aan als hij tegen je praat.

Stap 7: Neem de touwtjes in handen

Als hij eenmaal genoeg moeite heeft gedaan om een gesprek op gang te brengen, is het belangrijk dat hij weet wie de baas is. Jij wordt niet versierd, jij láát je versieren en hij moet er nu achter komen hoe de vork in de steel zit. Als je drankje leeg is, zeg je: ‘Ik drink -vul zelf in- dank je’. Vergeet er niet bij te lachen, want je bent geen bitch, je bent een tijger.

Stap 8: Dansen

Ga dichtbij hem staan. Net te dichtbij, waardoor je in zijn persoonlijke ruimte staat en stel deze vraag zachtjes (maar verstaanbaar): ‘Ga je nog vragen of ik wil dansen?’

Als hij alle andere stappen heeft meegedaan, dan zal hij hoe dan ook ‘ja’ zeggen op deze vraag. Vervolgens pak je hem in met je dansmoves. Geen zorgen, zelfs de slechtste danseressen kunnen sensueel tegen een man aan dansen.

Als hij niet op je af was gestapt, bestaat er een hele grote kans dat hij alsnog ‘ja’ zegt. Doet hij dit niet, maar behield hij hiervoor wel de hele tijd oogcontact, dan heb je te maken met één van deze drie situaties.

  1. Hij valt niet op vrouwen
  2. Hij heeft een vriendin
  3. Hij is een onwijze klootzak

Mocht hij toch ‘nee’ hebben gezegd, dan zeg je dit (weer met je stoute lach): ‘Zonde, je weet niet wat je mist’. Vervolgens loop je weg en kijk je niet meer terug.

Succes dames, rock their worlds!

LEES OOK: 8 manieren waarop vrouwen onopvallend flirten met mannen