Renée
Renée News 21 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Lol! Ga je dit jaar naar Milkshake? Dan kun je naakt feesten in een speciale area

Als dit voor jou een druk festivalseizoen wordt heb je Milkshake vast óók op de agenda staan. Het belooft in ieder geval een speciale editie te worden voor jou en je girlsquad. Bezoekers mogen dit jaar namelijk naakt feesten in een speciale area. Op 28 en 29 juli is het Westerpark in Amsterdam the place to be voor iedereen die fan is van het Milkshake festival. En zoals we hierboven schrijven: het wordt echt een bijzondere editie.

Het is namelijk voor het eerst dat je zonder kleren feest kunt vieren in een afgesloten area.

Naakt naar Milkshake festival

Tijdens het festival is er een speciale nude area voor iedereen die graag naakt het leven viert. Want eerlijk is eerlijk, zo voel je je écht ultiem vrij. En hoewel mensen hier natuurlijk niet in hun eentje zijn kan het best intiem voelen.

Hoe dan? Zo is er een speciale ingang en zijn er extra lockers om kleding en andere spullen – je fanny pack, natuurlijk – in op te bergen. Vervelen is er in ieder geval niet bij, want er zijn super veel activiteiten georganiseerd.

Naakt yoga, iemand?

Naakt yoga doen is bijvoorbeeld helemaal niet zo’n slecht idee. Maar ook jeu de boules, twister – LOL – en badminton staan op de planning. Ook tof: je kunt bodypainten. Dan voel je je net iets minder naakt.

Wat zo chill is aan Milkshake festival is dat jij en je vriendinnen niets hoeven, maar wel alles mogen. Ben je zo trots op je festival outfit dat je het liever aanhoudt? Dan is dat ook helemaal oké.