Renée
Renée Nieuws 3 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Voor al je vrijgezelle rommelkonten: Je kunt nu een naakte schoonmaker inhuren

Eerlijk is eerlijk, als je kunt kiezen tussen je kamer schoonmaken of met je besties op het terras zitten, kies je natuurlijk voor het terras. Maar er moet toch schoongemaakt worden. Gelukkig is er nu een passende oplossing: je kunt een naakte schoonmaker inhuren. Naakte schoonmaker, wat? Je leest het goed. Als je je prioriteiten op een rij hebt en tot de conclusie komt dat je géén tijd hebt om schoon te maken, dan huur je daarvoor iemand in. Bovendien is schoonmaken schijnbaar net zo slecht voor je als roken, dus de keuze is dan snel gemaakt.

Naakte schoonmaker inhuren

Het Britse bedrijf Naturist Clean maakt van je natte droom in ieder geval werkelijkheid. Tenminste, als je vrijgezel bent dan hè. Grote kans dat je vriendje het namelijk niet ziet zitten als je zo’n leuke schoonmaker inhuurt.

Laura Smith richtte het bedrijf vorig jaar op en schijnbaar met succes. Ze beweert dat het een gat in de markt is. Bovendien lopen mensen in Groot-Britannië kennelijk graag in hun nakie rond. ‘Meer en meer mensen zijn naturist. Dus waarom niet bepaalde diensten naakt aanbieden?’

Wel ff wat duurder

Zie je zo’n naakte hottie over de vloer wel zitten? Vooral als ‘ie je huis spik en span achterlaat (eerlijk, welke man doet dat nog tegenwoordig)? Dan moet je wel je portemonnee trekken.

Deze hand en spandiensten kosten je zo 50 euro per uur. Maar hé, daar krijg je wel en eh… schoon huis voor terug. Tenminste, als ze hun services ook in Nederland aanbieden.