Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 6 mei 2018
Leestijd: 4 minuten

Ren nu het nog kan! 9 signalen dat je met een foute man te maken hebt

Je vindt hem leuk en het liefst maak je hem de jouwe. Maar er is iets wat je tegenhoudt en ook jouw vriendinnen zijn fel tegen hem. Wellicht heb je te maken met een foute man. Ze zeggen wel eens: bij twijfel niet oversteken. Na dit artikel twijfel jij niet langer. ‘Maar hij zegt wél dat hij me leuk vindt, hij houdt gewoon niet zo van ouders ontmoeten of hij is niet het relatietype.’

Wanneer jouw vriendinnen dit zeggen of jij dit tegen hen moet zeggen, is dit geen goed teken. Al ben jij nog zo verliefd; je kan beter rennen. Komt je dit bekend voor? Lees vooral verder.

1. ‘Hey vriendin’

Hij noemt jou zijn vriendin terwijl jullie geen relatie hebben. Zijn ouders hebben nog nooit van jou gehoord en zijn vrienden kennen jou als die ene chick.

Dat ‘hey vriendin’ is slechts een zin om jou in bed te krijgen. Jij voelt je geliefd en hij maakt zijn move. Je bent vast niet zijn enige verovering. Het is hard, maar ‘hey vriendin’ zegt hij waarschijnlijk niet alleen tegen jou.

2. ‘Jij bent de mooiste’

Hij wilt jou graag tussen zijn lakens en complimenteren werkt altijd. Hierin is hij geoefend en ook zelfverzekerd in. Hij heeft deze zin al zo vaak uitgesproken dat hij dit heel geloofwaardig zegt.

Uiteraard ben jij een prachtiger vrouw. Maar iemand die deze zin te pas en te onpas rondstrooit, is waarschijnlijk toch een acteur en niet het ideale vriendje.

3. ‘Mijn ex heeft me echt ‘genakt’

Oke. En nu ben je heartbroken for life? Trap er niet in! Het zou kunnen dat zijn hart ooit gebroken is, maar hoe zit het met jouw hart? En hoe zit het met wat jij wil? Wanneer jij iemand leuk genoeg vindt, dan ga je daarvoor, punt uit. Wanneer hij zielig blijft doen en zijn ex als excuus gebruikt, weet je dat er iets niet goed zit.

4. Je wacht en je wacht..

Je stuurt hem een bericht maar hoort vervolgens dagen niks van hem. Ondertussen heb jij je telefoon al 1000 keer gecheckt en dan ja hoor: Hey vriendin, ik kan donderdag. Verzin geen excuus voor hem, als in: hij was vast druk. En laat hem niet wegkomen met hetzelfde smoesje. Als hij jou even graag wil – als dat jij hem wil; had jij diezelfde dag nog antwoord gekregen.

5. ‘Ik weet niet wat ik wil in het leven’

‘Oke.. Ik heb anders ook geen stappenplan voor de rest van mijn leven.’ Maar wat je wel weet is dat je hem stiekem heel erg leuk vindt. Laat dit duidelijk zijn: Hij wilt zich niet ‘vastleggen’. Hij profiteert liever van jou en van je lichaam, dan zich vast te leggen in een relatie. Het is hard, maar het is beter om meteen weg te rennen, dan je hart laten breken.

6. ‘Wat doe je vanavond?’

Hij had de hele dag om jou te appen en hoe laat doet hij het? Juist. 11 uur s’avonds. Je wilt naar hem toe gaan en dat snappen wij, maar begrijp dat hij maar één ding van jou wil en dat is seks. Zijn maten kunnen niet chillen en Netflix ‘kijkt’ hij liever met jou. Bereid je voor op een ‘Netflix & Chill’ avond want meer dan dat zit er niet in.

7. ‘Ik mis je’

Yeah right. Grote kans dat je dit bericht ook pas s’avonds laat krijgt. Hij verveelt zich en doet een poging, jou op je fiets te laten springen. Je lag al in bed maar wanneer hij zoiets liefs stuurt moet je wel naar hem toe toch? Wees voorzichtig. Als hij jou echt mist merk je dat vanzelf.

8. ‘Ik ben alleen’

Zijn ouders of huisgenoten zijn er niet, ofwel: Hij kan alles met jou doen wat hij maar wil en waar hij dát maar wil. Als hij jou alleen maar wil wanneer hij alleen is, is hij jou absoluut niet waard. Bewaar jezelf voor iemand die écht moeite voor je doet.

9. ‘Ik ben geen player’

Dit kunnen alleen maar players zeggen. ‘Niet-players’ hebben namelijk geen énkele reden om dit te zeggen. En een ‘niet-player’ verdenk jij hier absoluut niet van. Zo makkelijk zijn ze eigenlijk al te herkennen. Gelukkig trap jij er vanaf nu never nooit meer in.