Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 11 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Gisteren was zonder twijfel de heftigste Ex On The Beach Double Dutch aflevering óóit

Heb jij gisteren gekeken naar Ex On The Beach Double Dutch? Dan heb je vast in shock op de bank gezeten want het ging er echt heftig aan toe. Zoals Roy het omschreef: het is hier een pornofilm tussen de palmbomen. En hij was zo ongeveer de enige die er niet aan meedeed.
We hebben het vorige week al zien aankomen, aflevering 6 zou de heftigste Ex On The Beach Double Dutch aflevering ooit worden. En dat hebben we gisteren allemaal kunnen zien. In volle glorie.

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 6

Vorige week zagen we al de sneak peek beelden van aflevering 6, daardoor wisten we eigenlijk al dat deze aflevering echt bizar zou gaan worden. Trio’s, kwartetjes, onze singles zijn er niet vies van. Oké, op Roy na dan. Hij vindt het maar een marginale soa-boel.

Het begon allemaal bij de Playboy Mansion van Jorden. Deze kreeg hij toegewezen omdat hij tot nu toe de meeste veroveringen op zijn naam heeft staan. En na deze wilde avond heeft hij zijn lijstje nog verder kunnen uitbreiden (op Lie na dan, want hij kreeg zijn p*k niet omhoog).

De douche was populair

Veruit de meeste kusjes zijn in de douche uitgedeeld. Daar zagen we Channah, Quenten, Jorden, Lisa, Jamecia, Lie, Geneviève en Michelle voorbijkomen. Wie precies met wie heeft gezoend is niet meer te onthouden. Echter zijn vier mensen nog net wat verder gegaan dan de rest.

Quenten, Channah, Lie en Jorden hebben namelijk een kwartetje gehad in de nieuwe mansion van Jorden. Check hieronder de beelden.

De beelden

Heb je de aflevering nog niet gezien? Dan kun je hem hier terugkijken. We hebben de heftigste beelden vast voor je op een rij gezet, en geloof ons… dat zijn er best veel: