Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 10 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

8 x de tofste Airbnb’s op Ibiza waar je deze zomer nog naartoe wilt

Ibiza is hot – nog steeds, en dit jaar wil jij het eiland ook wel eens gaan ontdekken. Ibiza barst van de hotels en Airbnb’s, maar sommige plekken hebben net dat beetje extra. Wij hebben voor jou de tofste Airbnb’s van het eiland op een rij gezet.

1. Ibiza city with private pool close to the beach

Ultiem genieten doe je in deze Airbnb in Ibiza-stad, dicht bij zee. Je kunt er relaxen in een hangmat, op een schommel of in het zwembad. Één overnachting hier kost 150 euro. Als je met z’n vieren gaat betaal je dus maar 37,50 per nacht. Doen.

2. Loft en Ibiza con Piscina y Jacuzzi

Wauw, in deze loft voel je je de koning te rijk. Als je dacht dat dit alleen is weggelegd voor BN’ers, think again, want voor 200 euro per nacht slapen jij en je besties in dit prachtige paleisje mét zwembad en jacuzzi.

3. Ibiza’s boat ‘n breakfast

Als je op Ibiza bent zie je overal langs de kust de meest grote en luxueuze jachten varen. Jij kan zelf ook op een jacht verblijven in Ibiza, op deze boat ‘n breakfast. Een vakantie om never nooit meer te vergeten. Voor 120 euro per nacht is deze boot van jou (voor eventjes dan).

4. Suite “Punta Galera” in Finca San Lorenzo

Stylish wakker worden op Ibiza? Deze Airbnb is tot in de kleinste details afgewerkt, het prachtige geheel heeft een relaxte uitstraling. Jij ziet jezelf al wel liggen op dit witte bedje aan het zwembad. Per overnachting ben je hier 120 euro kwijt.

5. We Like To Get Lost in IBIZA

Als je als een echte hippie Ibiza wilt ontdekken, wil je dat natuurlijk doen in een busje. Bij The Lost Motel kun je een schattig hippiebusje huren voor jou en je lover. Hoe dan ook zullen jullie een héél romantische vakantie beleven. Het busje kost 130 euro per nacht en er zitten ook nog twee fietsen bij.

6. Tipi Magical

Je kunt natuurlijk ook back to basics in een tipi tent verblijven op dit prachtige eiland. Voor toch nog net dat beetje extra luxe staat deze tipi bij een finca mét zwembad. Want afkoelen willen we allemaal op het bloedhete Ibiza. Per nacht betaal je hier 49 euro. Dan hou je nog heel wat over voor andere leuke dingen.

7. STILISH FINCA: VIEBS, PRIVACY AND RELAX

Wil je juist aan de drukte van het party eiland ontsnappen? Dan ben je hier helemaal op je plek. Je kunt hier de hele dag in stilte chillen bij het zwembad en echt helemaal zennnnn worden. Dit prachtige plekje kost 225 euro per nacht.

8. Glamping Bus (10m) – close to Jesus in full nature

Dit is misschien wel de tofste Airbnb van allemaal. Dit busje is opgeknapt en inmiddels van de nodige luxe voorzien. En dan krijg je er ook nog eens het mooiste uitzicht van heel het eiland voor terug. Deze glamping bus kost 139 euro per nacht.