Audrey Garot
Audrey Garot Relaties 9 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

8 tekenen dat jouw crush je minder leuk vindt dan je denkt (sorry….)

Ben je echt stapelgek op je crush, maar weet je niet zo goed of hij/zij jou ook leuk vindt? Het lijkt misschien heel ingewikkeld om hierachter te komen en daarom helpen we je een handje. Als jij veel van onderstaande punten herkent, is het misschien beter om je crush achter je te laten en om verder te gaan..

Fingers crossed!

1. Hij of zij communiceert niet

Heb jij het gevoel dat je altijd het gesprek moet beginnen of je crush altijd als eerste moet appen? Dan kan het zijn dat hij of zij je toch niet zo leuk vindt als je denkt. Je verzint elke keer smoesjes om het goed te praten – dat deze persoon druk is of bla bla bla.

2. Hij of zij luistert niet als jij aan het woord bent

Iemand die ook écht een crush op jou heeft, luistert naar alles wat je zegt en dit vindt hij of zij dan ook echt interessant. Je crush geeft jou een fijn gevoel en je kan helemaal jezelf zijn, zonder oordeel.

3. Het maakt hem niet uit dat je met andere mensen date

Heb jij stiekeme hints gemaakt dat je met andere mensen aan het daten bent en gaf je potentiële lover hier geen reactie op? Dan maakt het dit persoon waarschijnlijk ook niks uit dat je met andere mensen datet.. ga wel de communicatie aan, want het kan ook zijn dat deze persoon juist gekwetst is.

4. Hij of zij datet met een ander

Andersom werkt dit natuurlijk hetzelfde. Als je crush met een ander datet en niet met jou wilt daten of niet eens aan je denkt, is hier waarschijnlijk een reden voor. Al helemaal als hij of zij al in een relatie zit of voor een lange periode met dezelfde partner is, kan je beter verdergaan.

5. Hij of zij is niet fysiek aanhankelijk naar jou

Als je iemand echt leuk vindt, probeer je altijd om dicht bij diegene in de buurt te zijn of probeer je kleine aanrakingen te maken tegenover de ander. Een knuffel, een aanraking op je hand of een schouder tegen je aan, dit zijn allemaal dingen die je doet als je iemand leuk vindt. Als je crush dit niet doet, is dit waarschijnlijk omdat hij of zij jou niet zo ziet zitten.

6. Hij of zij is nooit beschikbaar

Is je crush altijd druk en onbeschikbaar als jij vraagt iets te doen? Dan is dit helaas ook een teken dat dit persoon jou niet zo heel erg leuk vindt. Als iemand je echt leuk vindt, zal diegene altijd tijd voor je vrij maken en wilt hij of zij ook echt graag tijd met je doorbrengen. Probeer dan ook geen tijd te maken voor iemand die ook geen tijd vrijmaakt voor jou, hoe moeilijk dit ook is.

7. Hij of zij onthoudt geen dingen die belangrijk voor je zijn

Wanneer je crush oprecht geïnteresseerd in je is, vindt hij of zij het belangrijk om te weten wat er omgaat in je leven en luistert deze persoon aandachtig naar je. Als je lief je favoriete eten voor je meeneemt of je favoriete bloemen voor je haalt, is dit zeker een goed teken. Mocht iemand je verjaardag vergeten of bijvoorbeeld hoe je moeder heet, dan is deze persoon niet heel erg geïnteresseerd.

8. Hij of zij behandelt je zoals hij anderen ook behandelt

Als je crush je behandelt zoals hij ook anderen, zoals vrienden, dan blijft het waarschijnlijk ook bij een vriendschappelijke klik. Natuurlijk kan er uit een vriendschap ook liefde ontstaan, maar daar moet je wel beiden moeite voor doe.

Denk je na deze tekenen dat je crush je misschien toch niet zo leuk vindt..? Dat is echt ff balen, maar je komt écht wel iemand tegen die goed bij jou past en je de vlinders geeft.

Helemaal klaar met dating-apps? Dit zijn de beste plekken om de liefde van je leven tegen te komen