Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 7 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Door déze actrice willen wij nu allemaal een bob (en jij ook)

Ons haar is heilig en we zorgen er dan ook goed voor. Toch is het wel leuk om je kapsel eens in de zoveel tijd te veranderen, maar eng is het wel. Helemaal als je altijd lang haar hebt, maar je de urgentie voelt om alles af te knippen. Is spannend, maar als je goede voorbeelden hebt dan kan het bijna niet misgaan. Ga natuurlijk altijd wel even na bij de kapper of je idee past bij jouw hoofd en haartype. Maar als we nu één kapsel zouden mogen proberen.. dan is het die van Zendaya. De actrice was gister aanwezig bij de modeshow van Louis Vuitton in Parijs en alle ogen waren (zoals gewoonlijk) gericht op haar.. en haar haar. Snap je ‘m nog?

Geef ons Zendaya’s kapsel, thank u

De actrice arriveerde gister in Parijs en was natuurlijk aanwezig bij de modeshow van Louis Vuitton. Normaal ziet ze er al prachtig uit, maar op zo’n event is ze op een ander niveau mooi. Maar even.. dat kapsel?! Hoe leuk is dat? Wij weten nu al dat iedereen naar de kapper gaat en dit als voorbeeld gaat laten zien. Ook de kleur is prachtig, alhoewel dat waarschijnlijk wel gewoon haar eigen haarkleur is. Maar.. inspiratie genoeg toch?

En hier zie je de bob nog even live in action:

@hypebae

Zendaya… is the MOMENT! 🤩 @louisvuitton FW23 show for Paris Fashion Week. #zendaya #louisvuitton #pfw23 #louisvuitton2023

♬ original sound – HYPEBAE

De blow-out is natuurlijk al een tijdje populair, stijl haar is uit en de 90’s supermodel coupe is in. De lange laagjes, het volume.. het is alles wat je wil hebben. Natuurlijk staat dat prachtig met iets langer haar, maar Zendaya bewijst dat het haar korte koppie ook goed doet. Heb jij zelf misschien iets minder dik en gestructureerd haar? Vergeet dan vooral geen mousse of textuurspray te gebruiken als je je haar gaat modelleren. Een föhnborstel doet wonderen en je kan ook rollers gebruiken voor dat volume. Of de Dyson Airwap, als je die hebt.

15 wilde ‘Euphoria’-feiten die zelfs de grootste fans niet weten