Redactie
Redactie Love & Seks 26 feb 2022
Leestijd: 5 minuten

Hier knap jij verschrikkelijk op af.. volgens je sterrenbeeld

Natuurlijk zie je eerder de goede kanten van je partner dan de slechte kanten. Maar wist je al dat je van nature bepaalde afknappers hebt op basis van je horoscoop? Lees snel verder.

Per persoon – nee, per sterrenbeeld zijn de afknappers namelijk onwijs verschillend. Zoek daarom snel jouw sterrenbeeld op en check of het in jouw geval klopt.

Wat jij ziet als afknappers bij een lover volgens je horoscoop

Je horoscoop weet precies welke afknappers jij hebt wanneer het aankomt van het vinden van je soulmate. Op ieder potje past een dekseltje en ook op die van jou, maar je mag natuurlijk ook kritisch blijven. Kijk snel of die van jou ook klopt.

Ram – De geobsedeerde lover

Als Ram ben je heel onafhankelijk. Daarom kan jij het niet uitstaan als iemand geobsedeerd gedrag vertoont. Jij hebt ruimte nodig in je leven en daar kan je zo’n persoon niet bij gebruiken.

Je wil naast een relatie nog genoeg tijd hebben voor je vriendinnen, familie en jezelf. Omgekeerd vind je het ook fijn als jouw soulmate een eigen leven heeft en niet afhankelijk is van jou.

Stier – De respectloze partner

Nee nee, iemand hoeft niet bij jou aan te komen met een respectloze opmerking of grap. Laat die maar gewoon thuis. Jij hebt een hekel aan mensen die elkaar niet respecteren. Je bent te trots en je hebt hoge standaarden.

Wanneer iemand zich respectloos tegenover jou gedraagt ben jij er klaar mee. Hoeveel je ook van iemand kan houden, respect is voor jou ontzettend belangrijk.

Tweelingen – De anti-social

Jij kan niet met iemand samen zijn die niet sociaal is. Dat komt omdat je zelf een enorm sociaal leven leidt. Jij hebt heel veel vrienden en je vindt het fijn als jouw wederhelft al die sociale bezigheden aan kan.

Iemand die stil is of niet veel vrienden heeft gaat niet matchen met jouw sociale, levendige persoonlijkheid. Iemand die niet zo sociaal is, past dus niet bij jou.

Kreeft – Het gesloten type

Jouw absolute afknapper is iemand die zijn of haar emoties niet toont. Als Kreeft ben je emotioneel en intuïtief ingesteld en je vindt het daarom fijn om met je lover over alles te praten. Hij of zij moet degene zijn die jou steunt wanneer je je slecht voelt en waar je al je geheimen aan wil vertellen.

Je wil graag dat je partner je begrijpt en zich ook openstelt tegenover jou. Een sterke emotionele band, daar hecht je waarde aan.

Leeuw – Het verlegen vogeltje

Jij bent het middelpunt van de aandacht en hoewel je niet bij iemand past die deze aandacht van jou steelt, hoef je ook geen verlegen vogeltje. Je houdt juist van zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Een lover die dat uitstraalt en je uitdaagt. Een verlegen persoon kan jou het gevoel geven dat er geen spanning en sensatie is in de relatie.

Maagd – Het luie varken

Ambitie is sleutel voor de Maagd. Je wil een succesvolle carrière en het liefst overal in uitblinken. Je bent op zoek naar iemand die begrijpt dat jij je doelen en dromen achterna gaat. Iemand die zelf ook ambities heeft. Je wil niet iemand die er zelf niet helemaal voor gaat, want daar kan jij je niet mee identificeren.

Weegschaal – De pessimist

Jij straalt en bent heel positief ingesteld. Een negatief of een dramatisch persoon kan jij niet aan. Jij wil omgeven zijn door positieve energie en gezelligheid. Iemand die net als jij positief in het leven staat en veel lacht maakt jou gelukkig.

Schorpioen – Het liegbeest

Je bent vergevingsgezind, maar liegen gaat jou te ver. Ook al is het een leugentje om eigen bestwil. Een leugenaar raakt jou kwijt als hij of zij niet de waarheid spreekt. Jij waardeert eerlijkheid en vertrouwen en vindt dit heel belangrijk in een relatie. Au revoir dus voor iemand die denkt dat liegen oké is.

Boogschutter – De luiaard

Een vreselijke hekel heb je er aan. Mensen die liever lui zijn dan moe. Jij bent een bezige bij en altijd op zoek naar avontuur of een spannende bestemming waar je naartoe wilt.

Als jouw lover je hierin niet volgt dan raken jullie elkaar kwijt. Want jij wilt het avontuur aangaan met je partner. Daarom vind je iemand die net zo energiek is als jij fantastisch.

Steenbok – Het onverantwoordelijke persoon

Steenbokken zijn niet gemaakt voor iemand die niet weet hoe die zich verantwoordelijk gedraagt. Daarnaast wil jij iemand die weet wat hij of zij wil en die een zorgzaam is. Jij bent namelijk zelf ook een zorgzaam typje en verwacht dat ook terug van je liefde. Een partner die onverantwoordelijk is, is dus echt een afknapper voor jou.

Waterman – De handige Harry

Praktische mannen of vrouwen? Daar krijg je rillingen van. Hoe kan jij je excentrische ideeën en dromen delen met iemand die heel realistisch is ingesteld? Jij houdt van opstandige, gekke dingen en je wil die creativiteit graag met iemand delen.

Iemand die jouw dromen niet begrijpt houdt jou alleen maar tegen. De ware is is iemand die de wildste dromen met je deelt en samen het avontuur aan wil gaan.

Vissen – De lomperik

Jij hebt iemand nodig die gevoelig is. Een partner die ongevoelig is, daar kan je niks mee, want je bent sensitief en emotioneel. Dus zit je niet te wachten op een lover die niet om jouw gevoel geeft. Je zoekt iemand met een groot hart.

Lees ook: Als je over deze 9 dingen kan praten in je relatie zijn jullie meant to be