Demi Rutten
Demi Rutten Life 16 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Het wordt heet: alles wat we tot nu toe weten over After We Fell

De trailer van het derde deel van After kwam op Valentijnsdag uit en we kunnen je vertellen, deze wordt heet! We praten je bij over de trailer en alles wat we al weten over de film.

Er is in ieder geval geen tekort aan seksscènes. 😉

After we fell

Voor de fans van de After-filmserie kwam eerder al het goede nieuws dat er een derde en vierde deel komt in de filmreeks naar de boeken van Anna Todd. De trailer van het derde deel, After We Fell, kwam uit op Valentijnsdag en wij zijn nu al fan. In die kleine minuut zien we namelijk al heel veel seks en drama, precies waarvoor we de films kijken dus.

Wat weten we al?

Daar kunnen we kort over zijn: nog niet veel. In de trailer van After We Fell wordt vermeld ‘binnenkort in de bioscoop’, en aangezien de bioscopen op het moment nog dicht zijn, kunnen we daar niet veel uit opmaken. De releasedate is dus nog niet officieel bekend gemaakt, maar we kunnen wel iets zeggen over het plot.

Fans reageren al op de trailer met: ‘’Zo te zien wordt het derde deel qua verhaal meer zoals het boek, in tegenstelling tot de eerste twee delen’’. Dat is dus een goed teken. In de trailer zien we dat Tessa en Hardin heel erg loveydovey zijn, maar er vervolgens weer wat misgaat in hun eerlijkheid tegenover elkaar en ze vertrouwensproblemen hebben. Ah, zo kennen we ze weer.

Nog even geduld

Voor een releasedate moeten we dus nog even geduld hebben, maar tot die tijd kun je After wel kijken op Netflix. Het tweede deel, After We Collided, kun je op Pathé Thuis kijken voor €4,99.

Meer To Watch