Demi Rutten
Demi Rutten Life 16 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien: deze datingshow vol drama staat nu op Netflix

We kunnen geen genoeg krijgen van sappige reality shows en datingprogramma’s. Door de coronacrisis is het wat lastiger om dit soort shows met, uhh hoe zeggen we dit, veel lichamelijk contact op te nemen. Maar niet getreurd, want Netflix zet weer een leuke online, namelijk de eerste twee seizoenen van Are You The One?

Dat wordt weer bingen!

Are You The One? op Netflix

Misschien ken je dit programma al van MTV, maar het idee achter Are You The One? is dat er een groep van 10 mannen en 10 vrouwen samen in een villa zitten op een mooi eiland. Door middel van persoonlijkheidstesten zijn de mannen en vrouwen onderling aan elkaar gematcht, zogenaamd met hun perfect match dus, hun ware liefde op wetenschappelijk gebied.

De kandidaten zelf weten alleen niet wie hun match is. Ze hebben 10 weken de tijd om allemaal hun perfect match te vinden, krijgen ze dit voor elkaar dan winnen ze 1 miljoen dollar als groep. Je snapt natuurlijk wel dat dit voor veel drama zorgt, aangezien mensen ook verliefd kunnen worden op iemand die niet hun match is. Of juist een totale hekel hebben aan degene die hun match blijkt te zijn. Kortom, dit moet je zien.

De eerste twee seizoenen van Are You The One? staan nu op Netflix en bestaan ieder uit 11 afleveringen van ongeveer 40 minuten. Of de andere seizoenen van het programma ook op Netflix komen, is nog niet bekend. Wij hopen van wel, want deze show zit vol drama. En daar krijgen we geen genoeg van toch? Zeker nu onze eigen sociale levens voorlopig even stil liggen. Voor nu kunnen we in ieder geval even vooruit met Are You The One?. 😉

Meer Netflix